Αν δε θέλετε να κάτσετε απόψε σπίτι, αλλά δε σας περισσεύουν και χρήματα για έξοδο, εμείς σας κάνουμε τι ςακόλουθες προτάσεις. Μπορείτε απόψε στις 21:30 να παρακολουθήσετε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο, ένα επίκαιρο έργο του Γιώργου Νεοφύτου, το DNA, που προσεγγίζει το συνταρακτικό θέμα των αγνοουμένων του 1974 με μια άλλη ματιά, με μια σκληρή αλλά ρεαλιστική τοποθέτηση του συγγραφέα πάνω στο θέμα, μετά την ανακάλυψη του DNA.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Σκηνικά – Κοστούμια: Χάρης Καυκαρίδης, Μουσικές επιλογές: Ανδρέας Μακρής, Σχεδιασμός Φωτισμού: Γιώργος Λάζογλου, Ηθοποιοί: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Βασίλης Μιχαήλ, Μαρία Χριστοδούλου

Είσοδος ελεύθερη για όλους (Απαραίτητο το Δελτίο Εισόδου. Πληροφορίες: 210 3418579)

Ομιλία του νομπελίστα Sir John Sulston

Ο Sir John Sultson, κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής (2002), θα μιλήσει στις 18:00 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στο Π. Φάληρο, για τη συμβολή του στην αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου έλικα DNA. Θα  είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης και φέρει τον τίτλο:«Ο κεντρικός ρόλος του Πανεπιστημίου για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινωνίας βασισμένης στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Ο Πλανητικός Διαλογισμός για την Ειρήνη είναι μια προηγμένη τεχνική διαλογισμού με την οποία αποκτούμε φώτιση πάνω στην συμπαντική συνείδηση.Είναι επίσης, γνωστός και σαν διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές.

Μερικά από τα οφέλη του Διαλογισμού στις δίδυμες καρδιές:
• Μειώνει την πίεση και του άγχους.
• Αυξάνει την ευτυχία, την εσωτερική ειρήνη και τη χαρά για τη ζωή.
• Βελτιώνει τις σχέσεις σας με την οικογένεια και όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις.
• Αυξάνει την σωματική και εσωτερική δύναμη.
• Ανοίγει την συνειδητότητα στην άπειρη δεξαμενή της ενέργειας, της δημιουργικότητας και της νοημοσύνης που βρίσκεται βαθιά μέσα στον καθένα.
• Καθαρίζει και ενισχύει τα τσάκρας και την αύρα, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο το σώμα ισχυρότερο και δυναμικότερο σε όλα τα επίπεδα.
• Αυξάνει την διανοητική καθαρότητα.
• Αυξάνει την νοητική δεξιότητα και τις νοητικές ικανότητες

Κάθε Πέμπτη στο Π. Φάληρο, Ανδρομάχης 6.