Με μια άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα επέστρεψε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νο1 καλλιτέχνης στην Ελλάδα, που όλες του οι μουσικές προτάσεις κι επιλογές γίνονται αμέσως διαχρονικές επιτυχίες, στο αγαπημένο του στέκι, στο «Κέντρο Αθηνών».

«Καθημερινά» για «Κάποιο λόγο», «Άκουσα» ότι το «Βάλτο τέρμα» και οι άλλες πολλές επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου, για «Χίλιους λόγους» ξεσήκωσαν το κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το πλήρες ανακαινισμένο «Κέντρο Αθηνών».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο τραγουδιστής συνώνυμο της επιτυχίας, με τις εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και δεκάδες εκατομμύρια streams και προβολές σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές που ξέρει πώς να δημιουργεί μοναδικά μουσικά προγράμματα.

Με γνώμονα την καλή λαϊκή μουσική και με στόχο την απόλυτη ψυχαγωγία του κοινού, ο Νίκος Οικονομόπουλος, «Αυτό το αστέρι» έχει ετοιμάσει και φέτος ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Ρήγου.

Στο πρόγραμμα, συμμετέχουν επίσης η Josephine Wendel, ο Αναστάσιος Ράμμος , το συγκρότημα Otherview, η Ανδρομάχη και ο Φώτης Παπαζήσης.