Αν είστε λάτρεις των μικρών και παρεΐστικων μπαρ, τότε οι προτάσεις που ακολουθούν σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.

Κανονίστε με την παρέα ή τους συναδέλφους μια έξοδο για ποτό μεσοβδόμαδα και επισκεφτείτε κάποιο από τα μικρά και άκρως παρεΐστικά και ατμοσφαιρικά στέκια στο κέντρο που θα βρείτε παρακάτω.

Αλεξανδρινό

Σημείο αναφοράς για την νυχτερινή ζωή στα Εξάρχεια (Εμμανουήλ Μπενάκη 69), με επιλεγμένες τζαζ μουσικές και classy αισθητική. Στη μπάρα του θα απολαύσετε vintage cocktails και εκλεκτές ετικέτες κρασιού.

Espressaki

Γουστόζικο, παρεΐστικο και αρκετά μικρό το Espressaki (Άγγελου Πυρρή 3) στο κέντρο της Αθήνας, ανταποκρίνεται απολύτως στον ορισμό στέκι. Με φιλικό και χουχουλιάρικο περιβάλλον, προδιαθέτει για ανέμελες στιγμές, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τόσο για καφέ, όσο και για ποτό.

Ipitou

Το Ipitou bar, μαγαζί- τρύπα, στον ομώνυμο πεζόδρομο, μαζεύει τον περισσότερο κόσμο στον εξωτερικό του χώρο, ενώ φημίζεται για τα περιποιημένα και άκρως ενδιαφέροντα cocktails του, που φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου bartender Διονύση Πολάτου.

Barreldier

Τόσο μικρό και cozy, όσο να χωράνε ιδανικά οι θαμώνες του γύρω από την μπάρα του. Με ευρωπαϊκό αέρα, το Barreldier (Βουλής 7, Στοά Μπολάνη) φημίζεται για τα ιδιαιτέρως προσεγμένα παλαιωμένα cocktails του Mario, που συναντάται πίσω από την μπάρα του. Χειροποίητα  bitters και σιρόπια, ενισχύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του. Jazz και funk μουσικές συμπληρώνουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.