Μια μοναδική μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όσοι τυχεροί κατάφεραν να παρευρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής (6 Σεπτεμβρίου) στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019. Πιστή στο ραντεβού της για 14η συνεχόμενη χρονιά, η Amita Motion παρουσίασε φέτος την πιο Θετική Ημέρα της χρονιάς, μέσα από την νέα της πλατφόρμα, το Playmotion.

Το κατάμεστο τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ πλημμύρισε από πλήθος κόσμου –περισσότεροι από 80.000 νέοι έδωσαν το παρών– που συμμετείχε με την πιο… θετική του ενέργεια στην εντυπωσιακή μουσική γιορτή με το μεγαλύτερο line up καλλιτεχνών στην ιστορία της και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες των νέων, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή μουσική σκηνή, προσέφεραν την δική τους θετική ενέργεια στην διοργάνωση, ξεσηκώνοντας τα πλήθη με τις επιτυχίες τους.

Στο ρόλο του παρουσιαστή για φέτος ο ηθοποιός και Stand Up comedian Ζήσης Ρούμπος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ενώ με την Josephine στο πλευρό του «ανοίξανε» το event με μια άκρως εντυπωσιακή χορογραφία, η οποία έδωσε και το στίγμα της πιο θετικής συναυλίας.

Τη σκυτάλη από τους παρουσιαστές πήρε ο DJ Pitsi, ο οποίος «ζέστανε» το κοινό με ένα upbeat warm up set, για να παραχωρήσει τη θέση του στον Ελληνοβρετανό τραγουδοποιό D3LTA, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας.

Στη σκηνή ανέβηκαν οι The Players, οι οποίοι έχουν αναδειχθεί από τους fans της Amita Motion μέσω του μουσικού project «Back 2 Bands» το 2017, και ακολούθησαν ο Jimko και η ανερχόμενη Vemily.

Το χορευτικό mash up της Έλενας Τσαγκρινού με τον OGE και τον Mike ξεσήκωσε τα πλήθη, με τον Βαγγέλη Κακουριώτη εν συνεχεία να τραγουδάει και να χορεύει αγαπημένες επιτυχίες και τους Alcatrash να αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στη μουσική βραδιά.

Στη συνέχεια η Natasha Kay έδωσε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό show και ακολούθησαν ο Mad Clip με τις ρίμες του και ο YPO με τις ραπ μουσικές του.

Ο Αναστάσιος Ράμμος έλαβε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού, ερμηνεύοντας τις αγαπημένες επιτυχίες του παίζοντας κιθάρα.

Ο ανεβαστικός ρυθμός του FY ξεσήκωσε το κοινό, ενώ η Josephine δίνοντας το δικό της σόου επί σκηνής εξέπληξε τα πλήθη με την ερμηνεία της. Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ραπ performance του Light, καθώς και την εμφάνιση του Snik.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 καθηλώνοντας με την ερμηνεία του, ενώ οι ΜΕΛΙSSES έστειλαν τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με τα μεγαλύτερα τους hits, ενώ ερμήνευσαν και το «Δεν έχω ιδέα» σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Αναστάσιο Ράμμο.

«Φωτιά» στη σκηνή έβαλε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε και ντουέτο επί σκηνής με τον Claydee για την επιτυχία τους «Loquita».

Επιπλέον, για πρώτη φορά σε ζωντανή εκδήλωση η Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty παρουσίασαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας το νέο τους τραγούδι «Άλλο Level», το οποίο δημιουργήθηκε μαζί με το κοινό μέσα από το μουσικό project της πλατφόρμας Playmotion, «Join The Beat».

Η ομάδα των «The Wolves», η οποία αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυμναστικής για το 2017, πλαισίωνε το δίδυμο φωτιά επί σκηνής, υπό την καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη.

Τέλος, ως special guests στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 ανέβηκε το ντουέτο- φαινόμενο από τη Νορβηγία, Marcus & Martinus, μεταδίδοντας στο κοινό της δική του θετική ενέργεια.

Η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion

Όσοι βρέθηκαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion, η οποία φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα και σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη και στην αγορά, προσφέροντας ακόμη περισσότερη θετική ενέργεια στον κόσμο.

Επιπλέον, στη συσκευασία θα είναι τυπωμένο ένα ειδικό QR code, με την βοήθεια του οποίου το φανατικό κοινό της Ελένης Φουρέιρα θα μπορεί να ακούσει σε αποκλειστικότητα το νέο της τραγούδι.

Μείνετε συντονισμένοι, ωστόσο, με την Amita Motion γιατί σύντομα ξεκινά νέος διαγωνισμός «Under The Cap», με τους τυχερούς κωδικούς κάτω από το καπάκι να χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, και η οικολογική και περιβαλλοντική ευσυνειδησία της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, με την Amita Motion, να φροντίζει και αυτήν τη χρονιά για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.