Οι Ιάπωνες της καρδιάς μας, οι PYRAMIDOS έρχονται για μια και μοναδική συναυλία την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα!

Θα μας παρουσιάσουν LIVE όλες τις μεγάλες επιτυχίες, όπως «Βρε Μελαχροινάκι», «Τα Καγκέλια», «Μαρία με τα Κίτρινα», «Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί», «Μισιρλού», «Ικαριώτικο» κ.α., πάντα με το δικό τους τρελιάρικο «surf punk-traditional-ethnic-cult-progressive rock-japanese» ήχο!

Οι PYRAMIDOS είναι μια μπάντα που έρχεται απευθείας από την άλλη άκρη του κόσμου, το Τόκιο της Ιαπωνίας. Η πορεία τους αρχίζει περίπου 13 χρόνια πριν όταν γοητεύτηκαν από τους ήχους της Ανατολικής Μεσογείου και ξεκίνησαν να διασκευάζουν παραδοσιακές μουσικές δίνοντας έναν ξεχωριστό ήχο και άποψη. Έκαναν μια μουσική διαδρομή από Βαλκάνια, Τουρκία και φυσικά από Ελλάδα!

Το Ελληνικό κοινό τους γνώρισε από τη διασκευή του «Βρε Μελαχροινάκι» που διαδόθηκε μέσω internet κάνοντας τους άμεσα αγαπητούς. Οι δύο πιο πρόσφατες επιτυχίες τους, «Τα καγκέλια» και «Μπήκαν τα γίδια στο Μαντρί», έγιναν αστραπιαία viral και οδήγησαν σε εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε μία ειδική live guest performance.

Οι PYRAMIDOS αποτελούνται από τους: Rodehihi: φωνή, κιθάρα, μπουζούκι, Yoitch: κλαρίνο, φωνητικά, Kattsu: μπάσο, Tomosuke: ντραμς.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα από τα πιο διασκεδαστικά live gigs που έχετε ζήσει ποτέ!

Πληροφορίες

Πέμπτη 19/09/19, Fuzz Club

Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Εισιτήρια: 10 ευρώ early-bird, 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ πόρτα

Κρατήσεις: www.viva.gr

Support band T.B.A.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber