Το μεγαλύτερο μουσικό event που εδώ και 14 χρόνια δίνει ανελλιπώς ραντεβού με το φανατικό κοινό του κάθε Σεπτέμβριο, για ακόμη μία χρονιά καλεί τους λάτρεις της μουσικής, μικρούς και μεγάλους, καθώς και τους fans της… θετικής ενέργειας να λάβουν μέρος στο μοναδικό υπερθέαμα που έχει ετοιμάσει και για φέτος.

Η νέα μουσική πλατφόρμα της Amita Motion, το Playmotion έχει φροντίσει να μας μεταφέρει τη δύναμη της Θετικής Ενέργειας #kathemera μέσα απόεκπλήξεις, διαγωνισμούς και εμπειρίες!

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 18.00, λοιπόν, το Playmotion by Amita Motion μας υποδέχεται στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, με ελεύθερη είσοδο.

Οι πιο θετικές στιγμές για το κοινό έχουν ήδη προετοιμαστεί με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 να προσφέρει το μεγαλύτερο line up που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στη σκηνή της με σπουδαίους καλλιτέχνες τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό!

Πιο συγκεκριμένα, για φέτος το παρών, επί σκηνής, θα δώσουν οι αγαπημένοι του νεανικού κοινού Κωνσταντίνος Αργυρός, ΜΕΛΙSSΕS, Ελένη Φουρέιρα, Playmen, Fy, Light, Sin Boy και Snik, ενώ ειδικές εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν και οι Marcus & Martinus.

Αυτό που σίγουρα εντυπωσιάζει στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty θα παρουσιάσουν το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό, μέσω του project «Join The Beat», στην πλατφόρμα του Playmotion!

Για εσάς που δεν θέλετε να χάσετε ούτε στιγμή τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας μέχρι την ημέρα της διοργάνωσής της την Παρασκευή στις 6 Σεπτεμβρίου, μην ξεχνάτε ότι η Amita Motion μέσα από τη νέα της μουσική πλατφόρμα, το Playmotion, σας επιφυλάσσει #kathemera μοναδικούς διαγωνισμούς- εκπλήξεις, μουσική και ξεχωριστές εμπειρίες.

Τέλος, μέσα από το διαγωνισμό «Under The Cap», κρύβονται για όλους #kathemera εκπλήξεις, με τους τυχερούς κωδικούς κάτω από το καπάκι της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion 1Lt να έχουν μοιράσει ήδη αμέτρητα δώρα!

Για ένα δυναμικό ξεκίνημα φθινοπώρου, γεμίστε τις μπαταρίες σας, λοιπόν, με την πιο θετική ενέργεια, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 από το Playmotion!