Δεύτερος σταθμός της περιοδείας των Depeche Mode είναι η χώρα μας, που τους υποδέχεται σήμερα στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα, μετά την πρώτη συναυλία που έδωσαν στο Τελ Αβίβ.

Οι Ντέιβ Γκάχαν, Μάρτιν Γκορ και ;Aντι Φλέτσερ θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες με πάνω από 1,5 εκατ. θεατές και θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στη Βόρεια Αμερική.

Είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους «Tour of the Universe» το 2009/2010, όπου πραγματοποίησαν 142 εμφανίσεις, με ρεκόρ εισιτηρίων.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες, με 100 εκατ. πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode πέρασαν μεγάλο μέρος της χρονιάς δουλεύοντας το 13ο άλμπουμ τους με τίτλο «Delta Machine».

Στο Τελ Αβίβ 35.000 θαυμαστές τούς αποθέωσαν και ο ισραηλινός Τύπος αναφερόταν σε αυτούς με φράσεις όπως «Άξιζε η αναμονή» και «Ήρθαν για να απαλύνουν τη ψυχή του Ισραήλ». Ο ουρανός φωτίστηκε με μπλε, κόκκινο και πράσινο, την ώρα που οι Depeche Mode ερμήνευαν κομμάτια από το άλμπουμ (1993) «Songs of Faith and Devotion», καθώς και από το πρόσφατο «Delta Machine».