Η μαγευτική θέα και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ανέδειξαν το roof του Τιτάνια σε κορυφαίο προορισμό για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης!

Τα βράδια στο Olive Garden φωτίζονται μοναδικά από την Ακρόπολη, σε μια Αθήνα πολύχρωμη και καλοκαιρινή. Όμως η θέα και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφθείτε το Olive Garden.

Δίπλες με μους γιαούρτι

Καθισμένοι στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε γεύσεις δημιουργικής Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα!

Καλαμάρι σχάρας

Πιάτα που εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά του σεφ  και έχουν στον πυρήνα τους τις επιλεγμένες πρώτες ύλες με προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ, εμπνευσμένα από τις γευστικές μνήμες της ελληνικής κουζίνας  και αρκετές επιλογές για vegan και vegetarians.

Φιλέτα από λαβράκι με κόκκινα βλήτα

Θα ολοκληρώσετε τη γευστική σας εμπειρία με τις υπέροχες γλυκές προτάσεις του chef paticier, Pierre Fullana και επιλογές από τα  δροσερά signature cocktails του καλοκαιρινού μπαρ.

Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με καπνιστή μελιτζάνα
Αβοκάντο με ψητά ροδάκινα σαλάτα με κινόα δροσουλίτη

Ενδεικτικά πιάτα του νέου μενού

  • Καλαμάρι σχάρας με μαριναρισμένο κολοκυθάκι, κρέμα παντρεμένης φάβας Σαντορίνης και φρέσκο κρεμμυδάκι πίκλα
  • Αβοκάντο με ψητά ροδάκινα, σαλάτα με κινόα, δροσουλίτη και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών με άρωμα λεβάντας
  • Τραγανά ανάμεικτα σαλατικά με φράουλες, γλυκόξινο αγγουράκι πίκλα, άντρακλα, γύρη και φιστίκια Αιγίνης
  • Γαριδομακαρονάδα με πράσινα σπαράγγια, ξύσμα μοσχολέμονου και κρόκο Κοζάνης
  • Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με καπνιστή μελιτζάνα, πάστα φρέσκου σκόρδου και γραβιέρα Άνδρου, κρέμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης και πράσινα σπαράγγια
  • Φιλέτα από λαβράκι με κόκκινα βλήτα και κολοκυθάκια γιαχνί, λεμονάτη σάλτσα με κάπαρη και δενδρολίβανο
  • Δίπλες με μους γιαούρτι
  • Σοκολατόπιτα Valrhona με παγωτό κάρδαμο-κολοκύθα

Τηλέφωνο 210-33 26 000

ΤΙΤΑΝΙΑ – Πανεπιστημίου 52, Αθήνα