Ακυρώθηκε η μία μέρα του φετινού Rockwave Festival

Η εταιρεία ενημέρωσε μέσω Facebook το κοινό χωρίς να αναφέρει την αιτία


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
15:40
12/06/2019
Ακυρώθηκε η μία μέρα του φετινού Rockwave Festival
loading

To φετινό συναυλιακό καλοκαίρι έχει μπει ήδη πάρα πολύ δυνατά με τα καλοκαιρινά φεστιβάλ να έχουν τρανταχτά ονόματα στο billing τους. Στις αρχές του χρόνου υπήρξε μία ανακοίνωση η οποία έμελλε να αλλάξει τον συναυλιακό χάρτη στην Ελλάδα.

Η DiDi Music για 34 χρόνια ήταν η μακροβιότερη εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών και ταυτισμένη με το Rockwave Festival και τις εκδρομές χιλιάδων μουσικόφιλων στον συναυλιακό χώρο του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση έναρξης του νέου φεστιβάλ Athens Rocks το οποίο κάνει ντεμπούτο με τη μεγάλη συναυλία των thrash πατέρων, Slayer στις 14 Ιουλίου, επισημαινόταν ότι η DiDi Music περνάει σε μια φάση «ξεκούρασης».

Ωστόσο λίγους μήνες μετά και μέσω των επίσημων σελίδων του Rockwave Festival ανακοινώθηκαν συναυλίες στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Πριν από λίγα 24ωρα όμως και μέσω Facebook η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Kavinsky και της LP στις 22 Ιουνίου στο Terra Vibe ματαιώθηκαν. Χωρίς να υπάρξει κάποια αιτιολόγηση για την ακύρωση του live.

Η ανάρτηση έγραφε:

«Oι προγραμματισμένες εμφανίσεις στις 22 Ιουνίου στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave ματαιώνονται.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να ανατρέξουν στις παρακάτω οδηγίες:

Στους αγοραστές εισιτηρίων μέσω viva.gr και hunteragency.gr θα γίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους.

Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριο τους προς εξαργύρωση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει