Με μια ξεχωριστή εκδήλωση γιορτάστηκε η επιτυχία του δίσκου της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, καθώς «Οι Μέρες του Φωτός» έγιναν χρυσές, πουλώντας πάνω από 7.000 αντίτυπα.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές επιτυχίες της χρονιάς, καθώς χωρίς να διανεμηθεί από περίπτερα ή έντυπα, το άλμπουμ κατάφερε να γίνει χρυσό. Μάλιστα, πουλήθηκαν και 500 συλλεκτικά βινύλια που εκδόθηκαν και εξαντλήθηκαν μέσα σε τρεις μέρες!

«Πρόκειται για έναν πραγματικά χρυσό δίσκο, μια που αφορά πωλήσεις που έγιναν μόνο σε δισκοπωλεία», σημείωση η Ελένη Φωσκόλου, διευθύνουσα σύμβουλος της Sony Music.

Οι δημιουργοί του album ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους και το κοινό που αγκάλιασε με θέρμη τα τραγούδια τους και τη Sony Music, το «δισκογραφικό τους σπίτι» για την υποστήριξη και την πίστη της στο έργο τους.

Η έκπληξη της βραδιάς, ήταν τα δύο τραγούδια που ερμήνευσαν πιάνο –φωνή, χωρίς μικρόφωνα, η Νατάσσα Μποφίλιου με τον Θέμη Καραμουρατίδη. Δύο τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ μέσα από τις «Μέρες Του Φωτός». Πρόκειται για τα «Εγώ Μεγάλωνα Για Σένα» και το «Η Καρδιά Πονάει Όταν Ψηλώνει».

«Είναι ο πρώτος χρυσός δίσκος και για τους τρεις μας.. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, μέσα από την καρδιά μου. Όλοι είστε οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που με στηρίξατε, δεν λείπει κανείς. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί δε θα καταφέρναμε τίποτα από όλα αυτά που έχουμε καταφέρει αν δε σας είχαμε δίπλα μας. Θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε και οι τρεις και μιλάω εκ μέρους και των παιδιών, αυτό που ξεκινήσαμε, να εκφραζόμαστε δηλαδή, μέσα από τη μουσική», δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.