Για πολλούς ο θάνατος είναι το τέλος, για τους ήρωες του έργου «Ο ύπνος του Δικαίου» που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «αrTις ει;» από την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, είναι μόνο η αρχή…

«Γύρισε στο σπίτι. Κάθισε αμίλητος. Στον καναπέ. Και πέθανε», λένε οι συντελεστές του έργου, της μαύρης κωμωδίας του Βασίλη Ισσόπουλου που θα ανέβει στο θέατρο Όρα.

Αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και τις δύο κόρες του. Ο Λάζαρος. Πρώην υπουργός. Οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν να ξενυχτήσουν το νεκρό τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. Οι τρεις τους!

«Τρεις γυναίκες κι ένα πτώμα μάγκες! Δεν είναι θεϊκό;»
Ο θάνατος του Λάζαρου είναι η ιδανική ευκαιρία για τρεις φιλόδοξους, ερασιτέχνες κλέφτες να μπουν στο σπίτι του και να πάρουν ό,τι χρειάζονται για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Ένας νεκρός. Τρεις γυναίκες. Τρεις καμουφλαρισμένοι άντρες. Σε ένα σαλόνι!

Tι θα συμβεί… άραγε;

Όλα στην ώρα τους… στο θέατρο Όρα!

Για εσάς που επιθυμείτε να το δείτε, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου ενώ θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00.
Η παράσταση θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ (κανονικό), οκτώ ευρώ το φοιτητικό και πέντε ευρώ για τους άνεργους κ.λπ.