Ρυθμό, ένταση και… θετική ενέργεια χάρισε για 13η συνεχή χρονιά η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Από το 2006 η δύναμη της θετικής ενέργειας αποδεικνύει πως όλα είναι δυνατά. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας έχει διαχρονικά αναδειχθεί στο μουσικό γεγονός για το οποίο όλοι ανυπομονούν κάθε Σεπτέμβριο.

Το αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους νέους ένωσε ξανά καλλιτέχνες της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής που προσέφεραν ανεπανάληπτες θετικές στιγμές.

Με ανανεωμένο concept, η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής και ξεσήκωσε το κοινό με ένα φαντασμαγορικό μουσικό θέαμα.

Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας κατάφερε για 13η χρονιά να ενώσει πάνω από 70.000 νέους – αριθμό ρεκόρ -που βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν ένα μοναδικό υπερθέαμα με φυσικά ελεύθερη είσοδο, όπως κάθε χρόνο.

17 Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες προσέφεραν στο κοινό 5 ώρες μουσικής, χορού και διασκέδασης. Το Paradise Playground που είχε στηθεί στο χώρο, περιείχε πρωτότυπα παιχνίδια, όπως γιγαντιαίο μπιλιάρδο, λαβύρινθο και χιλιάδες μπαλόνια που έπεσαν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια της συναυλίας δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Για την επιτυχία και της φετινής βραδιάς εργάστηκαν περισσότερα από 1.200 άτομα, δημιουργώντας έναν πραγματικό Παράδεισο Θετικής Ενέργειας και Μουσικής.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή της στους νέους και την ελληνική μουσική σκηνή η Amita Motion έδωσε και φέτος τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους. Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χώρας χάρισε σε μικρούς και μεγάλους μια ανεπανάληπτη βραδιά με πολύ χορό και μουσική. Κάθε χρόνο μάς επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις και ανυπομονούμε για το «μουσικό μας ραντεβού» το Σεπτέμβριο του 2019, ώστε να δούμε ποιες θα είναι οι νέες εκπλήξεις που μας ετοιμάζει.