Οκτώ steak houses στην πόλη που επιλέγουν οι φανατικοί κρεατοφάγοι

Μοντέρνα κρεατοφαγικά στέκια για τους λάτρεις της μπριζόλας κι όχι μόνο


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
11:18
19/09/2018
Οκτώ steak houses στην πόλη που επιλέγουν οι φανατικοί κρεατοφάγοι
6
loading

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση μιας ζουμερής και έξοχα ψημένης μπριζόλας; Αν η απόλαυση του καλού κρέατος είναι για εσάς ιεροτελεστία, έχουμε να σας προτείνουμε οκτώ steak houses που θα σας «ψήσουν» με την ποιότητά τους.

Ποιοτικές πρώτες ύλες, εξαιρετικές κοπές και δεξιοτεχνικά ψησίματα κάνουν τη διαφορά, χαρίζοντας απλόχερα μια μοναδική γευστική εμπειρία στους φανατικούς κρεατολάγνους.

Base Grill

Το Base Grill αποτελεί σημείο αναφοράς για το καλό κρέας και την εξαιρετική φιλοξενία από το 2005 που πρωτολειτούργησε. Οι αδελφοί Λιάκου δημιούργησαν ένα μέρος που κάθε λάτρης του κρέατος έχει συμπεριλάβει στα αγαπημένα του. Τα καλύτερα κρέατα προετοιμάζονται και κόβονται όπως πρέπει, ψήνονται όπως τους αρμόζει και έρχονται κατευθείαν στο τραπέζι σας, ακριβώς όπως τα θέλετε, μαζί με όλα όσα επιθυμείτε.

Το είδος των κρεάτων, η κοπή τους, η εκτίμηση κάθε κομματιού για το τέλειο ψήσιμο, οι ελληνικές ράτσες και η άψογη εκτέλεση στο ψήσιμο κάθε ειδικού κομματιού με τον τρόπο που του αρμόζει, αποτελούν βασικές αρχές της φιλοσοφίας του πιο εξειδικευμένου εστιατορίου με ελληνικό κρέας στην πόλη.

Πληροφορίες

Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι, τηλ. 210 5757455, http://www.basegrillathens.gr, fb page: Basegrill Athens

Βεντήρη Roast House

Στέκι αυθεντικής κρεατοφαγίας στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Ιλισίων. Το Βεντήρη Roast House δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του κρέατος, αλλά και για εκείνους που αναζητούν meat places που θα τους μυήσουν στα μυστικά τους. Ο χώρος επιβλητικός, με αρκετά ετερόκλητα στοιχεία –πολυτελείς πολυέλαιοι έρχονται σε αντίθεση με το ψυγείο κρεάτων όπου κρέμονται γουρουνόπουλα, λουκάνικα κ.ά., την ώρα που δερμάτινες καρέκλες συνυπάρχουν αρμονικά με τα τούβλα, χαρακτηριστικό στοιχείο των αυθεντικών steak houses– που συνδυάζονται ιδανικά και δημιουργούν ένα περιβάλλον εξεζητημένο και ταυτόχρονα μοναδικό.

Κρέατα υψηλής ποιότητας –στηθόπλευρα Black Angus σιγοψημένα για 8 ώρες σε σάλτσα bourbon, BBQ μοσχάρι, ταλιάτα από μοσχάρι rib eye σβησμένο με Jack Daniels, σιδηρόδρομος μαύρου χοίρου, tomahawk Black Angus, κεμπάπ νεροβούβαλου κ.ά.– ιδιαίτερη εμπειρία στο ψήσιμο και γενναίες μερίδες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του. Οι χειροποίητες πίτες στα must try. Διαθέτει ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα και πλούσια ποικιλία σε ελληνικές μπύρες.

Πληροφορίες

Βεντήρη 5, Ιλίσια, τηλ. 210 7295491, http://www.ventiri.gr, fb page: Ventiri Roast House

Τηλέμαχος Athens

Στην Αθήνα το όνομα Τηλέμαχος είναι συνυφασμένο με κρεατοφαγία πολλών αστέρων. Η ελληνική παράδοση, οι διεθνείς τάσεις στο κρέας κι ο σαγηνευτικός κόσμος του κρασιού πλέκονται περίτεχνα σε μια μοναδική εμπειρία στο «κρυμμένο» μέσα σε στοά επί της οδού Πανεπιστημίου εστιατόριο με τον αστικό χαρακτήρα.

Η πρώτη ύλη παίζει καθοριστικό ρόλο στο Τηλέμαχος Athens. To tartare κόβεται στο χέρι και οι παραδοσιακές ψησταριές, η rotisserie και ο φούρνος Josper ψήνουν κάθε κομμάτι με περισσή ακρίβεια. Αρνί και πρόβατο, μαύρος χοίρος, μοσχάρι και βοδινό από ελληνικές φάρμες φυσικής, παραδοσιακής κτηνοτροφίας, αλλά και τρυφερό αμερικάνικο Black Angus και βελούδινη, βουτυράτη ιταλική Fassona Piemontese, κλασικές και ασυνήθιστες κοπές και σιτέματα, όλα παίζουν το ρόλο τους σε ένα πολυεπίπεδο σενάριο με έντονο ελληνικό χρώμα.

Κρασιά από κάθε περιοχή της Ελλάδας, αλλά και από τους αμπελώνες της Νοτίου Αφρικής, της Νέας Ζηλανδίας και της Γαλλίας συνοδεύουν εξαιρετικά τη μεγάλη γκάμα κρεάτων, ενισχύοντας κι αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Πληροφορίες 

Πανεπιστημίου 10, Αθήνα, τηλ. 210 3613300, www.telemachosathens.gr, fb page: Telemachos Athens

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
  1. avatar εύλογος

    Σχεδόν όλα από αυτά τα μαγαζιά προωθούν την ωμοφαγία. Ας ελπίσουμε ο κανιβαλισμός να μη γίνει trend, αρκετά τρωγόμαστε μεταξύ μας ως έθνος......

  2. avatar van1981

    πολυ ομορφες προσπαθειες και μπραβο στους ανθρώπους με τα μαγαζια. Μια ομως επισημανση ειναι οτι το σερβιρισμα σε ξυλινο σκευος απαγορευεται γιατι λογω του πορωδους υλικου και των χαραγματιων απο τα μαχαιρια ειναι πιο ευκολο να πολλαπλασιαστουν βακτηρια.

  3. avatar ΔΑΜΩΝ

    Τις ωμες [...] να πανε να τις φανε οι λατρεις των Γαλλικων αηδιων. Θα μας βαλουν τωρα οι Γαλλοι κανονες για το πως πρεπει να ειναι ψημενο το κρεας και το πως θα ειναι τα μαχαιροπηρουνα .Αυτοι που καπως αργα εμαθαν τι ειναι το αποχωρητηριο και η αποχετευση.

  4. avatar Θάνος

    Απο steak houses καλά τα πάμε, τίποτα σε patsa boudroum έχουμε? Αυγοκομμένο?

  5. avatar Jorgekamb

    Αν ο Τηλεμαχος ειναι ο ιδιος με της Ν.Κηφισιας καλυτερα ψηστε ενα λαστιχο της Pirelli. Πιο νοστιμο και πιο μαλακο θα ειναι...

    1. avatar Υπερτιμημένο Μαγαζι ο Τηλέμαχος πολύ μικρές μερίδες πραγματικά κ ακριβό

      Υπερτιμημένο Μαγαζι ο Τηλέμαχος μικρές μερίδες κ αρκετά ακριβούτσικο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει