Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας κατάφερε για 13η χρονιά να ενώσει πάνω από 70.000 νέους – αριθμό ρεκόρ -που βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν ένα μοναδικό υπερθέαμα, με αγαπημένα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής και φυσικά ελεύθερη είσοδο, όπως κάθε χρόνο. Με ανανεωμένο concept, η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής και ξεσήκωσε το κοινό με ένα φαντασμαγορικό μουσικό θέαμα.

Πάνω από 70.000 νέοι στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής
Η πιο θετική εμπειρία της χρονιάς, ήταν γεμάτη εκπλήξεις, μουσική, χορό, μοναδικά live acts, ξεχωριστές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ένα μουσικό γεγονός που απλά δεν πρέπει να χάσεις. Το Paradise Playground περιείχε πρωτότυπα παιχνίδια, όπως γιγαντιαίο μπιλιάρδο, λαβύρινθο και χιλιάδες μπαλόνια που έπεσαν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια της συναυλίας, εντυπωσιάζοντας το πλήθος κόσμου.
Οι The Players στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Το μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας αποτελεί σημείο συνάντησης των νέων, που ενώθηκαν με δυναμικό παλμό σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη. Με το πιο μεγάλο χαμόγελο, το κοινό καλωσόρισε τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENΤΟ, τον φετινό παρουσιαστή που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας.
Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ σε ρόλο παρουσιαστή για φέτος, καλωσόρισε το κοινό κι έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Οι The Players βρέθηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion, απ’ όπου είχαν συστηθεί στο κοινό για πρώτη φορά πριν από έναν χρόνο και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Kristian Kostov κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Jimko ενώ ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσίασε ένα μοναδικό performance!
Ο Jimko έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2018
Αμέσως μετά ο κόσμος υποδέχτηκε τον Αναστάσιο Ράμμο, ενώ οι Bars And Melody , ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Στο πιο positive stage που έγινε ποτέ, η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες και σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO, ερμήνευσαν το «Στην άκρη του κόσμου» στέλνοντας τη θετική διάθεση στα ύψη!
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσίασε ένα μοναδικό performance στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2018
Στη συνέχεια, οι Special Guests της βραδιάς 2J και X-MAN κράτησαν δυνατό τον παλμό της θετικής ενέργειας αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά! Οι ΜΕΛΙSSES ξεσήκωσαν τους fans με τα μεγαλύτερα τους hits, ενώ μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO απογείωσαν το κοινό τραγουδώντας όλοι μαζί το «Σαν έρθει η μέρα».
Ο Kristian Kostov κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Οι Marcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από τη Νορβηγία που είχε βρεθεί πέρσι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, έστειλε την αγάπη και τη θετική του ενέργεια στο κοινό μέσα από ένα υπέροχο βίντεο! Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα χάρισε στους χιλιάδες θαυμαστές της ένα εντυπωσιακό performance και τους προσέφερε μοναδικές στιγμές με τα hits της και με τα εντυπωσιακά χορευτικά μαζί με τους House Of Drama.
Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Snik για να ακολουθήσουν οι Playmen προσφέροντας ένα μουσικό υπερθέαμα! Στo stage βρέθηκε για να δώσει τον παλμό ο super star DJ AFROJACK, παρουσιάζοντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών, κλείνοντας τη συναυλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
H Έλενα Παπαρίζου σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO, ερμήνευσαν το «Στην άκρη του κόσμου» στέλνοντας τη θετική διάθεση στα ύψη στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Ο Σπύρος Μαργαρίτης μετέδιδε στο κοινό τον παλμό από το backstage σε όλη τη διάρκεια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion! Αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή της στους νέους και την ελληνική μουσική σκηνή η Amita Motion έδωσε και φέτος τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους!
Οι MEΛISSES με το Φάνη Γιαννουδάκη τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets
Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets.
Οι Bars And Melody βρέθηκαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
O τελικός νικητής θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι σε εξέλιξη στο site thetikienergeia.gr και θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.
Οι 2J & X-MAN βρέθηκαν στην πιο θετική σκηνή αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.
Οι ΜΕΛΙSSES προσέφεραν έντονες μουσικές συγκινήσεις στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Η Ελένη Φουρέιρα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Ο SNIK σε δυναμικό ρυθμό στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Οι Playmen προσέφεραν ένα μουσικό υπερθέαμα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Ο super star DJ AFROJACK παρουσίασε ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Η Έλενα Παπαρίζου με τη Τζο Αντωνακάκη τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets
Amita Motion    amitamotion    AmitaMotionOfficial   Amita Motion   Website: thetikienergeia.gr