Στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του ο Όσκαρ Ουάϊλντ γράφει μικρές ιστορίες για παιδιά. Ο ρομαντισμός του, η ανεπτυγμένη αισθητική του και ο ποιητικός του λόγος, είναι μαζεμένα σε αυτή την μικρή ιστορία με τίτλο «Ο Εγωιστής Γίγαντας», που ανεβαίνει σήμερα στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Μια τόσο απλή ιστορία που τα συναισθήματα αλλάζουν και παρουσιάζεται γυμνή η ψυχή του ανθρώπου.

Κάπου στη Βόρεια Ιρλανδία υπάρχει ένας πανέμορφος κήπος με πολλά δένδρα, λουλούδια κάθε λογής και πολλά πουλιά. Τα παιδιά μετά από το σχολείο παίζουν ώρες σ’ αυτόν, γιατί σ’ όλη την πόλη δεν υπάρχει κάτι άλλο. Κάποια μέρα γυρίζει ο γίγαντας στον οποίο ανήκει ο κήπος, διώχνει τα παιδιά και βάζει φράχτες παντού.

Το χιόνι, η παγωνιά, το χαλάζι κι ο βοριάς έρχονται και μέσα στην άνοιξη παγώνουν τον κήπο, ενώ τα πουλιά φεύγουν. Άραγε το γέλιο ενός παιδιού θα μπορέσει να ξαναζεστάνει την παγωμένη καρδιά ενός Εγωιστή Γίγαντα;

Παιδική Παράσταση από το «Θέατρο του Παιδιού»

Σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή Γιάννης Κόκκινος, σκηνικά Γιώργος Καρακάσης, κοστούμια Εύη Μπαράκου, χορογραφίες Ζωή Σαρίδου, μουσική Μιχάλης Κόκκινος.

Με τους Ελένη Τριανταφύλλου, Ηλία Νάκο, Ηλία Παγούρα, Νικολέττα Κοφινά, Μιχάλη Κόκκινο, Κατερίνα Μπιμπή, Βασιλική Αλεξοπούλου.

Πέμπτη 26 Ιουλίου – Ώρα έναρξης: 21:15
Γενική Είσοδος: 12€