Ακριβώς πριν 3 χρόνια στο κεντρικότερο σημείο του Χαλανδρίου σε ένα ανακαινισμένο διατηρητέο κτίριο έκανε την εντυπωσιακή εμφάνισή του το Clock.

CLOCK2

Ένας προσεγμένος industrial χώρος με επιρροές Νέας Υόρκης καθιερώθηκε ως ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης των Βορείων Προαστίων.

Η επιτυχημένη συνταγή του Clock πιθανότατα να βασίζεται στο πρωτοποριακό concept που ακολουθεί, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί να σερβίρει καφέ που φημίζεται ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους της πόλης , αργότερα το μεσημέρι να είναι μια must after shopping επιλογή που προσφέρει – εκτός των άλλων- πλούσια brunches και πιάτα για όλα τα γούστα, ενώ η απογευματινή ζώνη βρίσκει την πλατεία κατάμεστη με το πιστό κοινό να απολαμβάνει ευφάνταστα homemade cocktails που σερβίρονται όλο τον χρόνο. Δεν τελειώνει όμως εδώ…

CLOCK3

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι πόρτες του Clock «κλείνουν» και ενώ η πλατεία συνεχίζει να λειτουργεί σε ρυθμούς χαλάρωσης , το εσωτερικό μετατρέπεται σε… «αρένα» διασκέδασης.

CLOCK1

Εκεί το σκηνικό αλλάζει… Οι dj’s παίρνουν θέση, τα πολλά φώτα σβήνουν και την σκυτάλη παίρνουν τα φωτορυθμικά που είναι έτοιμα να συνοδεύσουν τα mainstream ακούσματα που ξεσηκώνουν. Οι δύο όροφοι του Clock είναι πλέον έτοιμοι να υποδεχθούν τους  θαμώνες που συρρέουν για διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα!

CLOCK8

Μην πιστέψετε όμως ότι αυτά συμβαίνουν μόνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Και ίσως σε αυτό να αποδίδει εν μέρει το όνομά του το Clock…

Κάθε βράδυ είναι διαφορετικό με parties και events που κυριαρχούν στην νυχτερινή ζωή των Βορείων Προαστίων από την Τρίτη έως την Κυριακή ενώ η Τετάρτη ξεχωρίζει με τα μεγάλα live events αφού στο stage ανεβαίνει κάθε εβδομάδα ένας ή και περισσότεροι πασίγνωστοι καλλιτέχνες.

CLOCK5

Μέχρι τώρα έχουμε δει τους Ηλία Βρεττό, Πάνο Καλίδη, Λευτέρη Πανταζή, Χρήστο Μενιδιάτη, Ελένη Χατζίδου, Γιάννη Βαρδή & Γιώργο Λιανό, Τριαντάφυλλο, Νίκο Ζωιδάκη, Πέτρο Ίμβριο, Γιώργο Λεμπέση, Κωνσταντίνο Νάζη και Λάμπη Λιβιεράτο.

CLOCK6

Την αυλαία για την φετινή σαιζόν θα ανοίξει στις 21/9 ο για 2η φορά εμφανιζόμενος στο Clock Χρήστος Δάντης με την Ευδοκία Ράπτη και την ορχήστρα τους, ενώ αναμένεται και η συνέχιση της συνεργασίας του Clock με τον Sfera 102.2.

CLOCK7

Δεν έχετε ακόμα επισκεφτεί το Clock? Ώρα να το κάνετε!

Πληροφορίες :Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β’, τηλ. 211214 5390