Οι Vegas δεν έχουν πολύ καιρό στο μουσικό προσκήνιο, αλλά το μόλις δεύτερο άλμπουμ της καριέρας τους έγινε χρυσό. Το «Season 2» αγκαλιάστηκε από τον κόσμο με τραγούδια, όπως το «Μη σταματάς» και το «Φιλί» να σημειώνουν επιτυχία στο ραδιόφωνο και όχι μόνο.

Η απονομή του χρυσού δίσκου του γκρουπ έγινε τη Δευτέρα σε μαγαζί του Κεραμεικού, παρουσία φίλων και συνεργατών, όπως η Shaya, ο Mark Angelo, οι Playmen, ο Νίκος Μίχας, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο BO αλλά και ο Θέμης Γεωργαντάς. Τα τρία μέλη του γκρουπ ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αγάπη που του κόσμου.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Χωρίς εσάς δε θα γινόταν αυτό. Ευχαριστούμε πολύ, το περιμέναμε όλοι από μικρά παιδιά αυτό το πράγμα και είναι δείγμα εκτίμησης της σκληρής δουλειάς που ρίχνουμε. Γι’ αυτό φοράμε και τις εργατικές φόρμες σήμερα! Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και δε θα σταματήσουμε να δουλεύουμε σκληρά» (Zeraw).

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθατε σήμερα και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει τόσος πολύς κόσμος που πρέπει να ευχαριστήσουμε που είναι πίσω απ’ τις κάμερες, μας έχουν βοηθήσει σε τόσα πολλά και είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το χρυσό δίσκο. Η αγάπη μας είναι τεράστια για όλους εσάς, αλλά πιο πολύ απ΄ όλα αξίζει η αγάπη που έχουμε μεταξύ μας. Σας ευχαριστούμε για όλα» (Μελίνα).

«Θέλουμε πάρα πολύ, σίγουρα να ευχαριστήσουμε την εταιρεία μας τη Warner, η οποία μας πίστεψε σε εποχές που δεν υπήρχαμε και δε μας πίστευε κανείς. Χωρίς αυτούς δε θα είμασταν εδώ. Δύο ανθρώπους, Μάνο Θεοφίλου και Θανάση Παπαπέτρο, τους αγαπάμε πολύ είναι και αυτοί Vegas! Να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές του δίσκου, αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, γιατί ο κόσμος έκανε αυτό εδώ το πράγμα, κανείς άλλος. Σας ευχαριστούμε πολύ ειλικρινά απ’ την καρδιά μας». (DJ Airth)