Ο κορυφαίος dj και remixer, David Morales έρχεται στην Αθήνα. Στις 9 Μαρτίου πρόκειται να εμφανισθεί στο BÓTOXE Athens, σε ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνος γνωρίζει να συνθέτει. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Dj Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο μεγάλος David Morales.

Πορτορικανός στην καταγωγή, ο Morales έχτισε μια σπουδαία καριέρα επηρεασμένη από τα κλαμπ της Νέας Υόρκης, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του ’80, ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τη διεθνή κοινότητα ως ένας από τους κορυφαίους remixer.

Ο David Morales έχει κάνει remix και έχει παραγάγει περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Spice Girls, Eric Clapton, Seal, Pet Shop Boys, U2, Donna Summer, Whitney Houston, Selena και Jamiroquai.

Το 1996, ήταν υποψήφιος για το πρώτο του βραβείο Grammy ως παραγωγός στο άλμπουμ της Mariah Carey «Daydream» για το τραγούδι «Fantasy» και προτάθηκε ξανά την επόμενη χρονιά, κερδίζοντας το βραβείο Grammy το 1998 για το «Remixer of the Year».

BÓTOXE Athens: Η νέα άφιξη στην Αθήνα

Στο νέο στέκι της πόλης, η υψηλή γαστρονομία συναντά την αισθητική και την ψυχαγωγία. Το BÓTOXE είναι ο απόλυτος συνδυασμός υψηλής γαστρονομίας, αισθητικής χώρου και μουσικών ποικιλόμορφων επιλογών από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς DJ με κοσμοπολίτικες επιρροές.

Μέσα σε ένα περιβάλλον κομψότητας και πολυτέλειας μπορείτε να γευτείτε τις δημιουργίες του σεφ, Take. Το εστιατόριο παρουσιάζει πιάτα μοναδικά υψηλής ποιότητας με επιλογές από Black Angus και Black Lobster Tacos έως Black Cod Miso παράλληλα με εμπνευσμένες προτάσεις ασιατικής και μεσογειακής κουζίνα. Μust του μενού, το προφιτερόλ φιστικιού BÓTOXE.

Στο BÓTOXE Athens σάς περιμένουν βραδιές γιορτής, γεύσης και ρυθμού, γαστρονομικών και μουσικών αποκαλύψεων!

Ημέρες λειτουργίας:
Πέμπτη- Κυριακή: restaurant
Παρασκευή και Σάββατο: restaurant και club

BÓTOXE Athens
Πέτρου Ράλλη 38, Αιγάλεω