To newsbeast.gr κάνει δώρο σε δύο τυχερούς από ένα τραπέζι για δύο στο Μελινικόν με τη δυνατότητα απόλαυσης pancake με 3 βάσεις pancakes και 3 toppings της επιλογής τους συνοδεία καφέ, σοκολάτας ή σπιτικής λεμονάδας, τις ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή από τις 19.00 έως τις 22.00.

Το Μελινικόν είναι το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα που προσπάθησε να λανσάρει τα αμερικάνικα pancakes. Και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Από το Νοέμβριο του 2013, ο Φώτης Κοκοσιούλης, επηρεασμένος από το industrial, underground design της Νέας Υόρκης (όπου και έζησε για αρκετό καιρό) δημιούργησε έναν αντιφατικό χώρο στην καρδιά του Κολωνακίου, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου. Στο Μελινικόν, θα συναντήσετε έναν cozy χώρο με έντονο το στοιχείο του graffiti (χειροποίητο από τον Billy Γρυπάρη), όπου η «χύμα» διάθεση και η φιλοσοφία του ότι βρίσκεστε στον προσωπικό σας χώρο, του δίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη το χαρακτήρα του στεκιού.

Εδώ, φυσικά πρωταγωνιστές είναι τα περίφημα pancakes, σε αμέτρητους και πρωτότυπους συνδυασμούς, τόσο σε αλμυρές (με υλικά όπως φέτα, κάπαρη, ελιές να συνδυάζονται με γαλοπούλα, προσούτο και πληθώρα άλλων προϊόντων) όσο και σε γλυκές επιλογές (απίστευτη πρόταση η choco lovers ή τα pancakes με βάση σοκολάτας και από πάνω Oreo cheesecake).

Ωστόσο, το Μελινικόν φημίζεται και για τον ποιοτικό καφέ του, με επιλεγμένα χαρμάνιαespresso, φίλτρου και ελληνικού, οι οποίοι συνοδεύονται από γευστικά κεράσματα, που παρασκευάζονται στο εργαστήριο. Επίσης, διαθέτει μεγάλη γκάμα ροφημάτων σοκολάτας με βάση την καλύτερη παγκοσμίως σοκολάτα Valrhona σε διάφορες επιλογές όπως μαύρη σοκολάτα με ξύσμα πορτοκαλιού και κάρδαμο ή λευκή με μέλι και κανέλα.

Tip: Εδώ θα δοκιμάσετε και γευστικό brunch με διάφορες παραλλαγές pancakes.

Info:

Σκουφά 37, Κολωνάκι

Τηλ. +30 211 4091430

https://www.facebook.com/melinikon.pancakes

Δευτέρα-Παρασκευή: 07.30-22.00, Σάββατο: 09.00-23.00, Κυριακή: 10.00-22.00

Από 3,40 ευρώ (pancake), 3 ευρώ (cappuccino)

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

‘Εναρξη: 19/02/2014
Λήξη:
21/02/2014
Δώρο: Δύο τραπέζια 2 ατόμων, με τη δυνατότητα απόλαυσης ενός pancake με 3 βάσειςpancakes και 3 topping της επιλογής σας συνοδεία καφέ, σοκολάτας ή σπιτικής λεμονάδας.
Νικητές: 2

Οι νικητές
ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΔΑΚΗ

Οι αναπληρωματικοί
ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ