Το newsbeast.gr σε συνεργασία με την Bizart Galleries  σας χαρίζουν 8 πίνακες με τίτλο «Κόκκινο Δένδρο» του καλλιτέχνη Μάξιμου Κοζεουρίδη έναν (1) για κάθε νικητή. Το έργο της προσφοράς είναι πιστό αντίγραφο υπογεγραμμένο και αριθμημένο από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ανήκει στην συλλογή Multi Panels της Bizart Galleries. Η Bizart Galleries  ξεκίνησε εφαρμόζοντας για πρώτη φορά στον κόσμο μια διαφορετική τεχνική στην παραγωγή αντιγράφων την « Ελαιοτυπία» και εντυπωσιάσαμε ευχάριστα με το αποτέλεσμα. Όραμά μας είναι να φέρουμε πιο κοντά την τέχνη στο χώρο κάθε ανθρώπου, με την καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή. Προσπαθούμε μέσα από την δουλειά μας να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιλέξουν αντικείμενα υψηλής αισθητικής, φτιαγμένα από νέους καλλιτέχνες, αλλά και να αποκτήσουν αγαπημένα κλασσικά θέματα τυπωμένα όχι σε χαρτί αλλά επάνω σε καμβά ζωγράφου. Με τα χρόνια μεγαλώσαμε, αποκτήσαμε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, όπου παρουσιάζουμε την συλλογή μας μαζί με επιτραπέζια και επιδαπέδια αντικείμενα τέχνης φτιαγμένα από αξιόλογους καλλιτέχνες που γνωρίζουν τον πηλό, το γυαλί, το μέταλλο το ξύλο και πολλά ακόμη διαφορετικά υλικά. Συνεργαζόμαστε στενά με περισσότερο από 350 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και διαρκώς ψάχνουμε για νέα ταλέντα που θα φρεσκάρουν και θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο την συλλογή μας. Εργαζόμαστε με μεγάλο πάθος και αγάπη, για αυτό νοιώθουμε υπερήφανοι κάθε φορά που κάποιο από τα προϊόντα της συλλογής μας τοποθετείται στον χώρο σας.

Οι νικητές του διαγωνισμού

  • ΔΩΡΑ ΤΟΥΝΤΑ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΕΥΑ ΤΣΑΚΑΚΗ
  • ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΓΚΟΥΡΝΗΣ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
  • ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΟΥΝΤΑ
  • ΑΝΝΑ ΣΑΛΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
  • ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΠΡΑΝΙΔΟΥ​

Στοιχεία διαγωνισμού

Έναρξη : 23/12/2016 Λήξη : 10/1/2017 Νικητές : Οκτώ (8) Δώρο : Έναν (1) πίνακα με τίτλο «Κόκκινο Δένδρο» του καλλιτέχνη Μάξιμου Κοζεουρίδη Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό: 1. πατήστε Like στην σελίδα της Bizart

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα. Ο διαγωνισμός έχει λήξει. Με την συμμετοχή σας συμφωνείτε στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.