H Wuzheng Europe με έδρα την Ελλάδα, μια εταιρία που κατασκευάζει και διανέμει επαγγελματικά οχήματα, προχώρησε σε μια συμβολική όσο και ουσιαστική ενέργεια προσφοράς. Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για στήριξη των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, προχώρησε στη δωρεά ενός ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος 3ΜΧ και ενός φορτιστή 11kW (wallbox) στον ακριτικό δήμο Γαύδου, ενώ ένα δεύτερο όχημα 3ΜΧ θα παραδοθεί τους επόμενους μήνες.

Το 3MX είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και μηδενικά επίπεδα θορύβου, ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες του νησιού με αποτελεσματικότητα και σεβασμό προς το μοναδικό, παρθένο περιβάλλον, ακόμα και κατά την τουριστική περίοδο όπου υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις.

Με τη συγκεκριμένη δωρεά, η Wuzheng Europe συμβάλλει έμπρακτα στη συνολική προσπάθεια αντικατάστασης μηχανοκίνητων οχημάτων με ηλεκτρικά, καθώς και στη βελτίωση όλου του εύρους των υπηρεσιών που προσφέρει ο δήμος Γαύδου στο νησί.

Νίκος Τσάδαρης