Η Kosmocar-Skoda παρουσιάζει την υπηρεσία My Service Now και τα “Clever Packs”, που έχουν στόχο να προσφέρουν στους κατόχους μοντέλων της μάρκας μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης και ευκολίας για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους, παράλληλα με οικονομικό όφελος έως 30%.

Η υπηρεσία My Service Now δίνει τη δυνατότητα για online προγραμματισμό ραντεβού για σέρβις, γρήγορα και εύκολα, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τηλέφωνο και συμπληρώνει τις γνωστές After Sales (Pick-up &Delivery, Online Service & Clean Plus) υπηρεσίες επωφελούνται από το καλοκαίρι οι κάτοχοι Skoda.

Επίσης, τα Clever Packs είναι τρία ειδικά σχεδιασμένα πακέτα σέρβις που περιλαμβάνουν τόσο τα ανταλλακτικά όσο και την εργασία, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή.

Τα τρία πακέτα αφορούν οχήματα ηλικίας έως 4 ετών, από 4 έως 10 ετών και άνω των 10 ετών, αντίστοιχα.

Εξασφαλίζουν σωστή σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω της ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των γνησίων ανταλλακτικών, αλλά και της εγγύησης δύο ετών για την εργασία, ενώ ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύουν οικονομικό όφελος έως και 30% για τον πελάτη. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες, βρίσκονται εδώ.