Μια νέα σχεδίαση του Mitsubishi Eclipse R/SD Concept είδε το φως της δημοσιότητας και αμέσως φούντωσαν οι φήμες για την επάνοδο του coupe, μιας και δεν διαθέτει η εταιρεία πλέον ένα τέτοιο μοντέλο.

Δύο σχεδιαστές παρουσίασαν τη «ρεαλιστική» εκδοχή τους για ένα νέο πρωτότυπο, που υιοθετεί το όνομα Eclipse και πιθανότατα αποτελεί και τη μελλοντική πρόταση της Mitsubishi στα coupe.

Ειδικότερα, το νέο Mitsubishi Eclipse R/SD Concept είναι μια πολύ «φρέσκια» και «δυναμική» σχεδίαση, όπως αναφέρουν άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα πρωτότυπο που θα «μπορούσε να παρουσιαστεί από τη Mitsubishi» σε κάποιο από τα επερχόμενα Σαλόνια Αυτοκινήτου.

Τη στιγμή μάλιστα που η εταιρεία δεν έχει «εκπρόσωπο» στα coupe, μετά την απόσυρση του Eclipse το 2011, είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο concept να βρει το δρόμο της παραγωγής.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Mitsubishi έχει στραφεί περισσότερο στην κατηγορία των crossover και των συμπαγών hatchback, όμως πάντοτε τα σπορ και coupe αποτελούσαν μέρος της γκάμας της και γι’ αυτό σχεδιάζονται αντίστοιχα νέα μοντέλα με χρονικό ορίζοντα το 2015.

Πηγή: autotriti.gr