Η Aston Martin βάζει προσωρινό «λουκέτο» στα εργοστάσιά της στη Μεγάλη Βρετανία λόγω κορονοϊού

Το μέτρο ξεκινά από αύριο και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου


AUTO
19:25
24/03/2020
Η Aston Martin βάζει προσωρινό «λουκέτο» στα εργοστάσιά της στη Μεγάλη Βρετανία λόγω κορονοϊού
loading

Στην ανακοίνωση ότι θα αναστείλει την παραγωγή στις μονάδες παραγωγής που διαθέτει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκινώντας από αύριο (25/03) έως τις 20 Απριλίου, με στόχο να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού, η οποία έχει πλήξει τη ζήτηση για τα αυτοκίνητά της, προχώρησε η Aston Martin.

Η πολυτελής βρετανική μάρκα δήλωσε ότι η επιδημία αύξησε τους κινδύνους για την οικονομική της απόδοση το 2020, καθώς μόνο το ένα τρίτο του παγκόσμιου δικτύου αντιπροσώπων της λειτουργεί σήμερα, αναφέρει το Reuters.

Η Aston Martin, διαθέτει δύο εργοστάσια στη Μεγάλη Βρετανία. Το εργοστάσιό στη πόλη Γκέιντον, στην Αγγλία, κατασκευάζει τα παραδοσιακά σπορ αυτοκίνητα, ενώ αυτό στην πόλη Σεντ Έιθαν, στην Ουαλία, κατασκευάζει το νέο DBX SUV της εταιρείας. Πρόκειται για το πρώτο SUV της μάρκας, από το οποίο προσδοκούσε να αυξήσει τα κέρδη της.

Η Aston Martin εισέρχεται στη λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών Bentley, Vauxhall, Mini, Rolls-Royce, Nissan, Jaguar Land Rover, Toyota και Honda, που σταμάτησαν την παραγωγή οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της πανδημίας. Η Ford έχει επίσης σταματήσει την παραγωγή κινητήρων στο εργοστάσιο της Ουαλίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει