Για videogame τη σχεδίασε, δεν άντεξε να μην τη φτιάξει στ’ αλήθεια

Αν είσαι gamer, τη Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo πρέπει να την ξέρεις


AUTO
11:20
14/12/2019
Για videogame τη σχεδίασε, δεν άντεξε να μην τη φτιάξει στ’ αλήθεια
loading

Το καλύτερο εικονικό αυτοκίνητο όλων των εποχών απέκτησε μόλις και φυσική υπόσταση, πάνω στην ώρα για τους παγκόσμιους τελικούς του videogame 2019 FIA Certified Gran Turismo που έγιναν στο Μόντε Κάρλο.

Η Lambo έβαλε προφανώς τα δυνατά της για τη V12 Vision Gran Turismo, ώστε να μοιάζει σαν παντρειά του χαρακτηριστικού της στιλ με το… Batmobile.

Το μονοθέσιο αγωνιστικό είναι η πιο θεατράλε Lambo που έχει δει μέχρι στιγμής ο κόσμος, με το κόκπιτ θαμμένο λες κάτω από τα τεράστια φτερά και το φουτουριστικό παρουσιαστικό.

Όσο για τον κινητήρα, τον εικονικό τουλάχιστον, είναι ένας V12 των 6,5 λίτρων και των 812 αλόγων που δανείστηκε από τη Sián FKP 37, που παρουσιάστηκε φέτος στο Σαλόνι Αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης. Τι φοράει όντως στον πραγματικό κόσμο η V12 Vision δεν το ξεκαθάρισε η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το αμάξι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στον κόσμο του Sony Playstation και του Gran Turismo δηλαδή, από την άνοιξη του 2020.

Κι ενώ η Lamborghini δεν ξεκαθάρισε αν θα φτιάξει και μερικά για τον δρόμο, όλοι υποθέτουν ότι η ενσάρκωση του ψηφιακού αμαξιού δεν έγινε μόνο για το θεαθήναι.

Concepts για το Gran Turismo έχουν φτιάξει οι περισσότεροι, όπως οι Jaguar, Bugatti, Hyundai και Zagato, η Lambo πήγε ωστόσο το πράγμα ένα βήμα παρακάτω.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει