Η Lamborghini παρουσίασε την Aventador SVJ 63 Roadster στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι στην Καλιφόρνια, με το 63 του τίτλου της να υποδεικνύει πόσα κομμάτια θα βγουν.

Τα οποία έχουν προπουληθεί, αλίμονο!

Η limited edition εκδοχή της κάμπριο SVJ με το μεγάλο 63 στο καπό και τις πόρτες υποδεικνύει όμως και κάτι άλλο, τη χρονιά ίδρυσης της Lamborghini.

Τα 63 αυτά κομμάτια θα τα παραλάβουν οι τυχεροί ιδιοκτήτες τους στις αρχές του 2020, έχοντας την επιλογή να διαλέξουν μεταξύ 8 διαφορετικών εξωτερικών και 3 εσωτερικών χρωμάτων.

Το εσωτερικό έρχεται με τριών τόνων αλκαντάρα, άφθονο ανθρακόνημα και το πατενταρισμένο από τη Lambo CarbonSkin.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι τα ίδια με της SVJ Coupe: ο γνωστός V12 των 6,5 λίτρων και των 770 αλόγων που πιάνει από στάση τα 100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και αγγίζει τελικές της τάξης των 350 χλμ/ώρα.

Της ίδιας SVJ Coupe δηλαδή που χαιρέτισε ο κόσμος της σπορ αυτοκίνησης όχι μόνο για τις εκπληκτικές επιδόσεις της, αλλά και τον απαράμιλλο χειρισμό και την αεροδυναμική της.

Η SVJ 63 Roadster είναι η πιο exclusive Aventador που έφτιαξε ποτέ η Lamborghini, δείχνοντας για άλλη μια φορά τι μπορεί να κάνει στην επικράτεια των hypercars…