Η DS Automobiles παρουσίασε για μία ακόμα φορά την εξέλιξη και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και στα πλαίσια της “Αυτοκίνηση 2018”, το νέο compact SUV DS 3 Crossback.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη διάρκεια της επίσημης δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου μοντέλου της DS στην έκθεση, από τον κ. Arnaud Ribault, στέλεχος Senior της DS Automobiles, και τον κ. Δημήτρη Καββούρη στέλεχος της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το νέο DS 3 Crossback, ξεχωρίζει χάρη στην επιβλητική του εμφάνιση και το μοντέρνο, όσο και εκλεπτυσμένο στυλ. Στο ραφιναρισμένο εσωτερικό του έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η DS είναι μία από τις ελάχιστες μάρκες που χρησιμοποιεί γνήσιο δέρμα nappa και ημι-ανιλίνη, που αποτελεί μία από τις καλύτερες ποιότητες δέρματος στον κόσμο.

Το νέο compact SUV χρησιμοποιεί 3 διαφορετικούς τύπους κινητήρων: PureTech βενζίνης 1,2 λίτρων σε εκδοχές ισχύος 100, 130 και 155 ίππων, οι επιλογές BlueHDi diesel που περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις των 1,5 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, αλλά και από την επόμενης χρονιά, την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση E-Tense, βασισμένη πάνω στην καινοτόμα πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform) του γκρουπ PSA.