Κι όμως είναι πραγματικότητα. Μετά από τέσσερεις ώρες οδήγησης με την BMW μοτοσυκλέτα του ο πρωταγωνιστής της τραγελαφικής αυτής ιστορίας διαπίστωσε ότι έχει ένα …πρόβλημα.

Συγκεκριμένα είχε στύση που μετά από κάμποση ώρα δεν υποχωρούσε. Κάποιοι θα χαριτολογούσαν λέγοντας ότι πρόκειται για ένα σημάδι μιας συναρπαστικής βόλτας με τη μοτοσυκλέτα.

Ο κάτοικος του San Francisco όμως δεν γέλασε καθόλου και υπέβαλε μήνυση στο ανώτερο δικαστήριο της περιφέρειας του San Francisco County (CGC-12-520316).

Μήνυσε την BMW Motorrad Βορείου Αμερικής καθώς και την Corbin Pacific, αντιπρόσωπο των γνωστών after market σελών, αναφέροντας ότι η μοτοσυκλέτα (του 1993 χωρίς να αναφέρεται το μοντέλο) και η σέλα που τοποθέτησε ως αξεσουάρ το κατάστημα απ’ όπου την αγόρασε, του προκάλεσαν πριαπισμό.

Οι απαιτήσεις του περιλαμβάνουν την απώλεια εισοδήματος, τραυματισμού της προσωπικότητας, νοσοκομειακά έξοδα, ευθύνες του προϊόντος και τέλος αμέλεια που του προκάλεσε συναισθηματική αγωνία.
Μη σου τύχει τέτοιος πελάτης γιατί με κάτι τέτοια στην Αμερική των δικομανών, άνθρωποι λύνουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα.

Σε άλλες πιο «υγιείς» κοινωνίες πάντως η μοτοσυκλέτα ή έστω η σέλα που προκάλεσε το συμβάν (αν το προκάλεσε) θα γινόταν περιζήτητη.