Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες για το πρώτο γκραν πρι της σεζόν (18 Μαρτίου) στην Αυστραλία.

Τζένσον Μπάτον ή The real JB!

Ο Βρετανός δεν γέμισε το μάτι του Φλάβιο Μπριατόρε όταν… υπηρετούσε στην τότε ομάδα του, Benetton (2001), και την περσινή σεζόν αναγκάστηκε να παραδεχτεί το μεγάλο λάθος του.

Ο 32χρονος Βρετανός έχει πλέον αλλάξει και σε τίποτα δεν θυμίζει τον νεαρό που έδινε περισσότερο προσοχή στα φώτα και τη δημοσιότητα που προέκυπτε από τη συμμετοχή του στην F1, παρά στον τρόπο που θα γίνει καλύτερος.

Ο Μπάτον ή αλλιώς «The real JB» όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι φανατικός του τρίαθλου και του Twitter, μέσω του οποίου ενημερώνει το κοινό του για τις κινήσεις του.

Μένει στο Μονακό, του αρέσει να ακούει μουσική και φυσικά λατρεύει τα αυτοκίνητα. Μιας και αναφερθήκαμε σε λατρείες ο Μπάτον λατρεύει τη σύντροφό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα. Μάλιστα, σε μία συνέντευξη είχε δηλώσει πως το μεγαλύτερο επίτευγμά στη ζωή του –εκτός γκριντ- είναι η κοπέλα του. «Κάθε πρωί που ξυπνάω, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερός είμαι».

Εκνευρίζεται όταν βρέχει και δεν έχει ομπρέλα, έχει τέσσερα τατουάζ και σχεδιάζει το επόμενο, μπορεί να μαγειρέψει και μία μακαρανόδα, αλλά με σάλτσα!

Τζένσον Μπάτον: McLaren, 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2009), 210 γκραν πρι, 12 καρό σημαίες, 7 πολ ποζίσιον, 811 βαθμούς.

Λιούις Χάμιλτον, ο άνθρωπος που ρισκάρει!

Μπορεί μέσα στην πίστα να οδηγεί σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο» ωστόσο ο Λιούις Χάμιλτον έχει ευαισθησίες. Συγκινείται όταν βλέπει ταινίες, ενώ η τελευταία που τον έκανε να κλάψει ήταν η «The man of fire».

Ο Βρετανός έχει τις φοβίες του, μπορούμε να πούμε πως είναι χειρότερος από τον Φέτελ, αφού φοβάται τις αράχνες και τα φίδια, μάλιστα ο φόβος για τις αράχνες προκύπτει επειδή έχουν πολλά πόδια… Από την άλλη, έχει δηλώσει πως δεν φοβάται το θάνατο και πως αγαπά την αδρεναλίνη.

Σιχαίνεται τα κρεμμύδια, ενώ δεν αντέχει την κίνηση στο δρόμο. Στο σχολείο ήταν πολυλογάς, αλλά όπως ο ίδιος δηλώνει δεν τον ενδιέφεραν τα παράπονα των καθηγητών, αφού το μυαλό του ήταν στους αγώνες.

Τρώει γλυκά και το παραδέχεται! Ενώ τονίζει πως αυτό κατατάσσεται στις αμαρτίες του.

Το ιδανικό σαββατοκύριακο για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2008 είναι να βρίσκεται στο κρεβάτι του με την κοπέλα του και να βλέπει ταινίες, στα χόμπι του συγκαταλέγεται το να παίζει κιθάρα.

Ο Χάμιλτον στην κουζίνα αφήνει πίσω τους υπόλοιπους πιλότους, ξέροντας να μαγειρέψει τορτίγιες με κοτόπουλο και κοτόπουλο με ρύζι, εύγε Λιουίς!

Λιούις Χάμιλτον: McLaren, 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2008), 90 γκραν πρι, 17 καρό σημαίες, 19 πολ ποζίσιον, 723 βαθμούς.

Να και μία μάχη εκτός γκριν…

Πηγή: sport-fm.gr