Μέχρι η Porsche να πάρει την τελική απόφαση για το αν θα προχωρήσει τελικά στην κατασκευή μιας καμπριολέ έκδοση της Panamera, ένας οίκος βελτιώσεων ανέλαβε το έργο να μας δείξει πως μπορεί να μοιάζει στην ανοικτή εκδοχή του, παίρνοντας σαν βάση το Nissan 350Z.

Το πρότζεκτ αυτό όμως ξεκινά την ζωή του όχι βασιζόμενο σε μια Panamera, αλλά σε ένας Nissan 350Z Roadster. Η μετατροπή έγινε από την εταιρία tuning Fairy Design και παρουσιάσθηκε στο περιθώριο του Tokyo Motor Show.

Με το δημιούργημά του αυτό, ο οίκος βελτιώσεων θέλησε να φτιάξει κάτι μοναδικό, το οποίο θα τραβούσε επάνω του όλα τα βλέμματα στην διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Τόκιο. Και ένα απλός τροχός, ένα κιτ αμαξώματος και κάποιες αεροτομές, δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση αρκετές προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι τέτοιο ώστε να προκαλεί.

Έτσι, οι τροποποιήσεις στο 350Z ξεκίνησαν από τις αεροτομές και την εμπρός μάσκα και συνεχίσθηκαν στο καπό. Για να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες οι εταιρία «φόρεσε» στο αυτοκίνητο τα αυθεντικά φωτιστικά σώματα της Panamera.

Παράλληλα φρόντισε να δώσει στις πλαινές επιφάνειες την ίδια εικόνα με αυτήν που συναντάμε στο γερμανικό supercar ενώ οι αντίστοιχες εργασίες έγιναν και στο πίσω μέρος. Όλα αυτά συνδυάζονται με ένα εντυπωσιακό λευκό χρώμα και εξαιρετικές ζάντες ελαφρού κράματος.

Αν και είναι δύσκολο να απαντήσουμε στο ερώτημα αν συμφωνούμε 100% με το δημιούργημα της Fairy Design, εν τούτοις για ένα πράγμα μπορούμε να πούμε πως είμαστε βέβαιοι: Είναι όμορφο και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου κατάφερε πραγματικά να στρέψει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και τα βλέμματα του κοινού στην διάρκεια του Tokyo Motor Show.

Πηγή:auto24