Στις σελίδες που έχουν δημιουργήσει οι Αγανακτισμένοι στο facebook νέα μηνύματα καταφθάνουν καθημερινά κατά χιλιάδες. Οι πολίτες καλούν τον κόσμο στην πλατεία και ζητούν να ρίξουν «μη ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση.

«Όλοι σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα. Να δείξουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού. Όλοι σήμερα όταν σχολάσουμε από τις δουλείες μας κατεβαίνουμε και διατρανώνουμε την απαίτησή μας: να μας ακούσουν επιτέλους. Να μας υπολογίσουν. Εμείς είμαστε η χώρα, εμείς αποφασίζουμε το μέλλον μας και μόνο εμείς νομιμοποιούμαστε να επιλέξουμε ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε. Δεν θα μας τον επιβάλλει κανένα κοινοβούλιο!!!!!!»

«Θέλω να δω στην πλατεία μια ενωτική διάθεση από όλους….χωρίς ομαδοποιήσεις….αφήστε πια τις ρημαδοταμπέλες…όλοι μαζί μια λαϊκή συνέλευση….μια άμεση αντιμετώπιση προτεραιοτήτων…κι όχι από δω κι από κει μαζέματα υπογραφών κι άλλα μη πρωτεύοντα..είμαστε κατά της δανειακής σύμβασης-θελουμε το συμβ. επικρατ. να την κηρύξει παράνομη- δεν θέλουμε μεσοπρόθεσμο ή άλλο ξεπούλημα ή άλλες απολύσεις-δεν θέλουμε το σύστημα των λίγων να εκμηδενίζει τους πολλούς…»

«Αυτοί φτιάχνουν έθνος ενώ δεν είχαν από το πουθενά κύριοι της καφετέριας και των bars και εμείς ενώ είχαμε έθνος το απωλέσαμε!!!

Η εθνική καταστροφή είναι πλέον δίπλα μας και οι πιο πολλοί αγνώμονες από εσάς πίνετε φραπέ!!!! Ξυπνήστε – όλοι στον αγώνα της επιβίωσης της πατρίδας μας»

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τους Αγανακτισμένους στους δρόμους