Μια ανακάλυψη που θυμίζει περισσότερο ιστορία τρόμου παρά πραγματικότητα έκανε ερευνητής στον Καναδά, εντοπίζοντας ένα σπίτι στο δάσος γεμάτο με εκατοντάδες ανατριχιαστικές κούκλες και παιδικά παιχνίδια. Ο επαγγελματίας αστικός εξερευνητής Dave, ο οποίος διευθύνει το Freaktography.com, χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Οντάριο του Καναδά για να βρει το σπίτι του τρόμου, το οποίο είναι χωμένο μέσα στο δάσος.

Κουκλάκια από ζώα υπήρχαν στο πάτωμα κάθε δωματίου, με πολλά από εξ αυτών κομματιασμένα. Εν τω μεταξύ, κούκλες ήταν σκορπισμένες στην μπροστινή αυλή, σύμφωνα με τη New York Post.

«Αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι είναι ίσως μια από τις πιο περίεργες και απομακρυσμένες τοποθεσίες για ένα τυχαίο σπίτι που έχω δει ποτέ!» είπε ο Dave.

«Δεδομένης της ανάπτυξης των δέντρων και της κατάστασης του παλιού δρόμου, φαίνεται ότι έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που κάποιος έχει ζήσει σε αυτό το σπίτι, ωστόσο, μερικά από τα αντικείμενα φαίνονται λίγο πιο μοντέρνα, αλλά τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι η δεκαετία του ’90 ήταν πριν από 30 χρόνια και τα πράγματα είχαν περισσότερο νόημα», πρόσθεσε.

Ο Dave εκτίμησε ότι πολλά από τα παιχνίδια είναι της δεκαετίας του ’90, ενώ άλλα, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, υποδηλώνουν ότι είναι της δεκαετίας του 1980.

«Το ταξίδι για να φτάσουμε στο σπίτι ήταν δύσκολο, καθώς το μονοπάτι ήταν «ξαιρετικά λοφώδες με πολλά μεγάλα δέντρα να εμποδίζουν το δρόμο», σημείωσε ο Dave.

Το σπίτι βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη εδώ και χρόνια. Το ξεφλούδισμα του χρώματος, η ανάπτυξη της βλάστησης και η σκουριά σε όλα τα παιχνίδια και τα έπιπλα μαρτυρούν ότι το ακίνητο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και αρκετό καιρό.

«Φαινόταν σε κάθε δωμάτιο που μπήκα ότι με παρακολουθούσαν τα μάτια ανατριχιαστικών κούκλων και λούτρινων ζώων», πρόσθεσε ο Ντέιβ.

Αντικείμενα όπως κουκλάκια της Disney, θρησκευτικά αντικείμενα, βιβλία και πορτρέτα φαίνονται σε όλη την περιοχή.

Με 83.600 συνδρομητές στο YouTube, πολλοί από τους θεατές του Dave βρήκαν το σπίτι στοιχειωμένο…

“Ανατριχιαστικό! Η κούκλα στα αριστερά στην πρώτη σειρά μοιάζει με το Baby Shivers. Στα δεξιά φαίνεται να υπάρχουν μπαλώματα από λάχανο», σχολίασε ένας θεατής.

«Όλη η vintage δεκαετία του 1980 από την όψη της», είπε ένας άλλος.

«Εξαιρετική τοποθεσία για ταινία τρόμου!» έγραψε κάποιος άλλος.