Διάρρηξη στο γραφείο τελετών της Μητρόπολης, που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό της Κύπρου, πραγματοποίησαν άγνωστοι, οι οποίο έκλεψαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν με νεκροφόρα.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 61χρονος, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ 9 και 10 Μαΐου, «άνοιξαν» το γραφείο κηδειών της Μητρόπολης και κλάπηκε χρηματικό ποσό 1.425 ευρώ και τα κλειδιά τριών νεκροφόρων και ενός φορτηγού, αξίας 720 ευρώ, ως επίσης και μια από τις νεκροφόρες, που βρισκόταν στον δυτικό χώρο στάθμευσης του υποστατικού, αξίας 25 χιλιάδων ευρώ.

Όπως μεταδίδει το Sigmalive.com, από τις εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, με τη χρήση σωματικής βίας, ενώ η διαφυγή τους έγινε από πόρτα εξόδου – κινδύνου, η οποία επίσης παραβιάστηκε.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.