Μια παράξενη υπόθεση χειρίζονται τις τελευταίες ημέρες οι γαλλικές αρχές καθώς όπως υποστηρίζουν τοπικά ΜΜΕ μια νεαρή γυναίκα κατηγορείται πως τηλεφώνησε για την ύπαρξη βόμβας στο γήπεδο της Μαρσέιγ, το «Βελοντρόμ» προκειμένου να μην πάει ο σύντροφός της στο ματς της «OM» με την Τρουά για την Ligue 1 το βράδυ της περασμένης Κυριακής (16/4).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Τουλούζ, «La Depeche» η γυναίκα, 23 ετών, που μένει σε αυτή την πόλη, έδωσε την πληροφορία πως ένας άνδρας θα κατευθυνόταν με το λεωφορείο προς το γήπεδο όπου και θα ενεργοποιούσε τον εκρηκτικό μηχανισμό, με τις αρχές τελικά να τον εντοπίζουν και να τον ακινητοποιούν στο «Βελοντρόμ»!

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο ο σύντροφός της νεαρής δεν κουβαλούσε τίποτα επικίνδυνο πάνω του, ενώ η ίδια όταν δέχθηκε επίσκεψη από τις αρχές παραδέχθηκε πως «ο σύντροφός μου ήθελε να πάει να δει τη Μαρσέιγ, αλλά εγώ ήθελα να κάτσει μαζί μου». Πλέον έχει οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση, με την Γαλλίδα να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον προσεχή Μάιο.

Για την ιστορία, η Μαρσέιγ πήρε το ματς με σκορ 3-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης του γαλλικού πρωταθλήματος και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παρουσίας της στους ομίλους του επόμενου UEFA Champions League.