Από ύψος επτά μέτρων στην θάλασσα έπεσε μια 56χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία, επισκεπτόμενη τις Θαλασσινές Σπηλιές στην Πέγεια της Κύπρου, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου,Μιχάλη Νικολάου, το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της πρώτης μέρας του 2023, ενώ η 56χρονη μαζί με τον σύζυγο της στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφίες και βαδίζοντας προς τα πίσω για να έχει καλύτερη λήψη, έπεσε από ύψος επτά μέτρων στην θάλασσα και τραυματίστηκε.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για τη διάσωση της, με την συμμετοχή μελών της Πυροσβεστικής και της Λιμενικής Αστυνομίας. Η γερμανίδα τουρίστρια εντοπίσθηκε τραυματισμένη στη θάλασσα και με άκατο της Λιμενικής μεταφέρθηκε στο λιμανάκι του ξενοδοχείου Coral Beach, από όπου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, η γυναίκα υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι και χέρι και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται σταθερή και εκτός κινδύνου.