Ο Έλτον Τζον πρόκειται να σταματήσει τις συναυλίες για να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή και μόλις έδωσε το τελευταίο live show στη Βόρεια Αμερική σε ένα κατάμεστο στάδιο με 50.000 θεατές.

Έτσι, μετά από 47 χρόνια ανέβηκε ξανά στη σκηνή του σταδίου Ντότζερ στο Λος Άντζελες και ανέφερε πως «θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου γιατί θα είμαι 76 ετών του χρόνου», είπε. «Θέλω να τους βγάλω έξω και δείτε γιατί αποσύρομαι».

Επίσης, αγκάλιασε και φίλησε τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) ενώ οι δύο γιοι του, φορώντας μπουφάν που έγραφαν στο πίσω μέρος «Eλτον» χαιρετούσαν χαρούμενα το κοινό. Στη συνέχεια, ο Ελτον Τζον ερμήνευσε το χαρακτηριστικό τραγούδι «Goodbye Yellow Brick Road» που έδωσε το όνομά του στην περιοδεία.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη βραδιά στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του ο σταρ υποδέχθηκε στη σκηνή την Ντούα Λίπα (Dua Lipa), την Μπράντι Καρλίλ (Brandi Carlile) και την Κική Ντι (Kiki Dee). Μεταδόθηκε ζωντανά από το Disney+ και ήταν η τελευταία μιας τριήμερης συναυλίας στο στάδιο (και η 103η συναυλία του στο Λος Άντζελες, όπως είπε στο κοινό). Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα ολοκληρωθούν στη Σουηδία τον Ιούλιο, αν και έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει τελειώσει μόνο με τις περιοδείες και όχι με τη μουσική.