Η ιστορία μιας 21χρονης κοπέλας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια προσευχής συνομίλησε με τον Θεό και εκείνος της είπε να δώσει το πρώτο φιλί στη ζωή της, μόνο στο γάμο της και όχι νωρίτερα.

Η Rhalyn Murphy που προέρχεται από βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια και μένει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, είπε ότι μια μέρα σε ηλικία 17 ετών, έκανε την καθιερωμένη της προσευχή. Ξαφνικά, «άκουσε» τη φωνή του Κυρίου μέσα στο κεφάλι της, ο οποίος τη ρώτησε για την προσωπική της ζωή, όπως αναφέρει η mirror.co.uk.

«Ήμουν 17 και βρισκόμουν σε ένα χριστιανικό σχολείο στην Αλαμπάμα. Πάντα ήθελα να βοηθάω άλλα κορίτσια, ειδικά αν ήταν μπερδεμένα με τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν στη ζωή τους… Μια μέρα προσευχόμουν και ένιωσα ότι ο Κύριος απλώς με ρώτησε αν ήμουν πρόθυμη να κρατήσω το πρώτο μου φιλί για την ημέρα του γάμου», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, ενημέρωσε σχετικά τους πάστορες γονείς της και εκείνοι στήριξαν την απόφαση της, που είδαν ως «παράδειγμα» για άλλα νεαρά κορίτσια.

Η γνωριμία που άλλαξε τη ζωή της

Μετά από λίγα χρόνια λοιπόν, η Rhalyn Murphy εντόπισε στα social media τον 25χρονο Micah Murphy, τον οποίο γνώριζε, γιατί οι επίσης πάστορες γονείς του, ήταν φίλοι με τους δικούς της. Έτσι, ξεκίνησαν να μιλάνε και μετά από δύο μήνες συναντήθηκαν, αφού εκείνος μένει 13 ώρες μακριά της με το αμάξι.

Τότε, του εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι δεν θα τον φιλούσε, καθώς περίμενε τον ξεχωριστό άντρα που θα παντρεύονταν. Προς έκπληξη της εκείνος συμφώνησε και λίγο καιρό μετά της έκανε πρόταση γάμου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι δύο νέοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Βιρτζίνια και τότε η 21χρονη έδωσε το πρώτο φιλί στη ζωή της. «Η αίσθηση ήταν σαν ταινία της Disney. Ήταν μαγικό και αδιαφορούσα για τον κόσμο και τις φωτογραφίες που τραβούσαν… Φιλούσα για πρώτη φορά στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα.

Πλέον, εξακολουθεί να μένει ξεχωριστά με τον σύζυγο της, όμως δηλώνει ευτυχισμένη και κάνει σχέδια για την οικογένεια της. Μάλιστα, τονίζει για την απόφαση που είχε πάρει, ότι «δείτε πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται να βγεις ραντεβού με 500 αγόρια και να φιλήσεις όλους αυτούς τους ανθρώπους ακολουθώντας τα λαϊκά πρότυπα, τη στιγμή που μπορείς να βρεις και να μείνεις με τον έναν και μοναδικό».