Μια νοσοκόμα που έπεσε σε κώμα, ύστερα από ένα αναφυλακτικό επεισόδιο, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σημάδι από τον Θεό στη μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε, καθώς «ήρθε» σε επαφή με την ψυχή της γιαγιά της, η οποία στη συνέχεια την θεράπευσε.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 52χρονη Penny Wittbrodt από το Κεντάκι των ΗΠΑ, το 2016 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με δυσκολία στην αναπνοή και την κατάποση. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη αναφυλακτικό επεισόδιο, λόγω αλλεργικής αντίδρασης από την κατανάλωση οστρακοειδών.

Η Penny Wittbrodt

Όπως αναφέρει λοιπόν, ισχυρίζεται ότι είδε ένα «έντονο φως» και στη συνέχεια η ψυχή της ήρθε σε επαφή με την ψυχή της γιαγιάς της, με την τελευταία να ζητάει να παραμείνει ήρεμη.

«Ο χρόνος εδώ στη Γη είναι τόσο δομημένος, με αποτέλεσμα να φεύγει μακριά σου», ανέφερε ότι άκουσε να της λέει, η ψυχή της γιαγιάς της.

Έτσι, ισχυρίζεται πως ξύπνησε από το κώμα της και «θεραπεύτηκε αμέσως».

«Έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε μπροστά, να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να μοιραστούμε καλοσύνη», ανέφερε στη συνέχεια, υποστηρίζοντας ότι η μεταθανάτια εμπειρία ήταν ένα σημάδι από τον Θεό για της πει, ότι «θα ανταμειφθεί στη μετά θάνατον ζωή» για τα βάσανα που έχει περάσει.