Μια γυναίκα που χλευάστηκε για τα κιλά της από έναν άνδρα με τον οποίο αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα, αποφάσισε να πάρει εκδίκηση κι έτσι ξεκίνησε να επικοινωνεί κρυφά με τον πατέρα του, τον οποίο φαίνεται να κέρδισε.

Σύμφωνα με την nypost.com, η νεαρή που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα @milareallysings, ανέφερε ότι ντροπιάστηκε από «κάποιο μάγκα» και έτσι αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον πατέρα του.

Έτσι, στο πρώτο μήνυμα που έστειλε έγραψε ότι «είμαι η μελλοντική σου φίλη», με τον πατέρα να απαντάει ότι «δεν είμαι σίγουρος πώς θα ένιωθε η γυναίκα μου για κάτι τέτοιο». «Είμαι στο σχολείο στη Βοστώνη αυτή τη στιγμή, μπορώ να πετάξω σε εσένα», του απάντησε στη συνέχεια, με τον διάλογο μεταξύ τους να εξελίσσεται.

Ο πατέρας ανυποψίαστος για τις προθέσεις της γυναίκας με την οποία μιλούσε, της ζήτησε να βγουν ένα ρομαντικό δείπνο και να πιουν σαμπάνια, με εκείνη να δέχεται. Παρόλα αυτά, όπως διευκρίνισε στις αναρτήσεις που έκανε στη συνέχεια, ανέφερε ότι διέκοψε την συνομιλία, καθώς ήθελε απλά να πάρει εκδίκηση από τον άντρα που την χλεύασε.

Η ιστορία της όμως δίχασε το διαδίκτυο, με τους χρήστες να μένουν άφωνοι με το σχέδιο που κατέστρωσε κι εκτέλεσε. «Αν είναι παντρεμένος, θα μπορούσες να διαλύσεις έναν γάμο. Το σκέφτηκες καθόλου;», έγραψε ένας χρήστης κι ένας άλλος πρόσθεσε ότι «είσαι άπληστη. Σκέψου την θλίψη που θα βιώσει ο γιος του, αν μάθει τι έκανες».

Ορισμένοι όμως, υποστήριξαν την απόφαση της, αναφέροντας ότι «είναι το καλύτερο σχέδιο εκδίκησης» και πως «αυτά παθαίνεις όταν νομίζεις ότι προσβάλεις τον κόσμο, χωρίς συνέπειες».