Η Δούκισσα του Sussex, Μέγκαν Μαρκλ μίλησε στη σύνοδο του One Young World. «Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω στο Ηνωμένο Βασίλειο», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού στην πρώτη της ομιλία στη Βρετανία μετά το Megxit. Ντυμένη στα κόκκινα, η σύζυγος του Χάρι κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Χάρι και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της η μητρότητα. Ιδιαίτερη εντύπωση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έκανε το γεγονός ότι στην ολιγόλεπτη ομιλία της αναφέρθηκε… 54 φορές στον εαυτό της.

«Η 41χρονη Μέγκαν αναφέρθηκε στον εαυτό της 54 φορές μέσα σε επτά λεπτά», ανέφερε η βρετανική «Sun», σε δημοσίευμά της.

Η 41χρονη ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν πριν από αρκετά χρόνια, το 2014, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να γίνω σύμβουλος στο “One Young World”. Με πολλούς τρόπους ήμουν πιθανώς σαν κι εσάς, ήμουν νέα, φιλόδοξη». Η πρώην ηθοποιός είπε ότι βρισκόταν σε ένα δείπνο: «Πώς στο καλό βρέθηκα εδώ; Εκεί ήμουν, ήμουν το κορίτσι από το Suits, ήμουν περιτριγυρισμένη από παγκόσμιους ηγέτες, ανθρωπιστές, πρωθυπουργούς και ακτιβιστές για τους οποίους είχα βαθύ και μακροχρόνιο σεβασμό. Και με κάλεσαν να καθίσω στο τραπέζι. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από αυτή την εμπειρία. Νομίζω ότι φύλαξα το μικρό μου χαρτάκι με το όνομά μου. Απλά να το έχω ως απόδειξη ότι ήμουν εκεί, απόδειξη ότι ανήκα. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι ανήκα. Ήμουν τόσο νευρική»., είπε η Δούκισσα για την εμπειρία της, μπροστά σε ένα κοινό 2.000 νέων και πρόσθεσε : «Αλλά το “One Young World” είδε σε μένα, όπως ακριβώς βλέπω εγώ σε εσάς, το παρόν και το μέλλον». Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η ζωή της έχει «αλλάξει σημαντικά» από το 2019. «Ήμουν πλέον παντρεμένη και ήμουν πλέον μητέρα. Αναρωτήθηκα: «Τι είναι αυτός ο κόσμος”» είπε η Μέγκαν και κατέληξε: «Η σημαντική δουλειά δεν μπορεί να περιμένει για αύριο. Αγκαλιάστε τη στιγμή του τώρα για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο αύριο».

Ωστόσο, η ομιλία της χαρακτηρίστηκε ως «ανούσια» από το περιοδικό «Majesty Magazine». «Δεν είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: “Δεν μπορώ να φανταστώ ή να κατανοήσω πώς οι 2.000 νέοι κατάλαβαν έστω και μια λέξη από αυτά για τα οποία μιλούσε. Δεν είχε κανένα νόημα. Όλα αφορούσαν την ίδια και σχετιζόνταν τα πάντα με τον εαυτό της. Δεν νομίζω ότι ήξερε για τι μιλούσε. Ήταν μόνο ‘εγώ, εγώ, εγώ’ και επαινούσε τον εαυτό της», γράφει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού.

Αρνητικά σχόλια και στο Twitter