Η Veronika Merritt είναι 37 χρονών και έγινε για πρώτη φορά γιαγιά και ταυτόχρονα μαμά για 12η φορά! Ήταν ακόμα έφηβη, μόλις 14 ετών, όταν απέκτησε το πρώτη της παιδί, τη Victoria που είναι τώρα 22. Είναι επίσης η μαμά του 17χρονου Andrew, του 15χρονου Adam, της 14χρονης Mara, του 12χρονης Dash, της 11χρονης Darla, του 8χρονου Marvelous, της 6χρονης Martalya, της 5χρονης Amelia, της 3χρονης Delilah, του 2χρονου Donovan και του μόλις 9 εβδομάδων Modi.

H 37χρονη που καταγράφει τη ζωή της στο TikTok ανεβάζοντας διαρκώς βίντεο για τους 205.000 followers της, δήλωσε ενθουσιασμένη στο Insider που έγινε τόσο νέα γιαγιά. Έτσι θα μπορεί να βοηθάει στην ανατροφή ενός ακόμα παιδιού, το οποίο ανεβάζει τον συνολικό αριθμό ατόμων στο νοικοκυριό στους 14! Βέβαια πριν τρεις μέρες, σε μία δημοσίευσή της στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι κάποιοι στο TikTοκ κατήγγειλαν ότι είναι 13 ετών και ο λογαριασμός της διαγράφηκε, χάνοντας μεγάλο μέρος των εσόδων που βοηθούσαν στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Η Veronika, που είναι γνωστή με το ψευδώνυμο ThisMadMama, δήλωσε ότι το πρώτο της εγγόνι, η Maddilyn Rosalie, και ο μικρότερος γιος της θα μεγαλώσουν περισσότερο σαν «ξαδέρφια και όχι σαν θείος και ανιψιά».

Για να πάει μια βόλτα με τα παιδιά της η Merritt τα μεταφέρει με σχολικό λεωφορείο. Παραδέχτηκε ότι συχνά δέχεται τρολάρισμα και κατακραυγή στο ίντερνετ από όσους διαφωνούν με το γεγονός ότι παίρνει κρατικά βοηθήματα και κουπόνια τροφίμων για να μεγαλώσει τα 12 παιδιά της και δεν εργάζεται.

«Ειλικρινά δεν με νοιάζουν τι λένε και τι πιστεύουν. Νομίζω ότι το ποσό για κάθε παιδί ανέρχεται σε 3.000 δολάρια. Το googlαρα και κοστίζει περίπου 25.000 δολάρια για να πηγαίνει κάθε παιδί σε δημόσιο σχολείο. Είναι στην πραγματικότητα φθηνότερο για το κράτος να κρατάω τα δικά μου στο σπίτι» λέει. Σε όσους της λένε ότι πρέπει να σταματήσει να κάνει παιδιά, μετά και τον καρκίνο που εμφάνισε ο γιος της, εκείνη απαντά: «Τι να κάνω; Ήμουν ήδη 7 μηνών έγκυος όταν διαγνώστηκε η ασθένεια». Υπάρχουν όμως και οι followers που όπως λέει είναι «απίστευτοι και στοργικοί».

Η 37χρονη δούλευε ως ελεύθερη επαγγελματίας στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά έβαλε την καριέρα της πίσω για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Εξάλλου πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό του 2χρονου Donovan που παλεύει με τον καρκίνο. Δηλώνει «περήφανη» αλλά και «φοβισμένη» για το πώς αντιμετωπίζει την ασθένεια ο γιος της. «Τώρα νιώθω θετική και αισιόδοξη. Φοβάμαι συχνά αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι συνέχεια όσα με φοβίζουν» ανέφερε.

Η Merritt έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει χωρίσει και τις δύο. Με τον πρώτο σύζυγό της έκανε τη Victoria και τον Andrew και χώρισε το 2005 και με τον δεύτερο σύζυγό της τα υπόλοιπα παιδιά. Και με αυτόν όμως πήρε διαζύγιο. Κάποιος στο ίντερνετ την κατηγόρησε λέγοντας ότι έχει κάνει όλα τα παιδιά με διαφορετικούς μπαμπάδες. «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εγώ ξέρω ότι τα παιδιά μου έχουν μόνο δύο μπαμπάδες» τονίζει.

Συχνά διαλέγει να ντύνει τα παιδιά της με διαφορετικά χρώματα ρούχων. «Τα χρώματα αντικατοπτρίζουν τις διαφορετικές προσωπικότητές τους, κρατούν όμως και εμένα σε πλήρη οργάνωση» λέει. Όπως είχε δηλώσει παλιότερα η απόκτηση τόσο παιδιών «ήταν μια παρόρμηση και μια εμμονή με αριθμούς, ακολουθίες, μοτίβα και χρώματα».