Στους εργαζόμενους του Twitter αναμένεται να μιλήσει σήμερα ο Έλον Μασκ και να επιβεβαιώσει την επιθυμία του να εξαγοράσει την Twitter Inc, ανέφερε χθες δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Inc θα ξεκαθαρίσει πρόσφατα σχόλια του σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία, και θα μιλήσει για τη στρατηγική του για το Twitter, συμπεριλαμβανομένου και του ρόλου της διαφήμισης, αλλά και των συνδρομών.

Νωρίτερα αυτό το μήνα ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι απαιτείται για τους εργαζόμενους της Tesla να βρίσκονται στα γραφεία τους κατ’ ελάχιστο 40 ώρες ανά εβδομάδα, κλείνοντας την πόρτα σε κάθε ενδεχόμενο εξ αποστάσεως εργασίας. «Αν δεν εμφανιστείς θα υποθέσουμε ότι έχεις παραιτηθεί» είπε.

Η Twitter και η Tesla δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού του Reuters, αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Μασκ, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ενώ προσπαθεί να εξαγοράσει το Twitter για το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων (42,14 δισεκατομμύρια ευρώ).

Η τιμή των μετοχών του Twitter αυξήθηκε κατά 5%, μετά την αύξηση κατά 2% την Τετάρτη.