Η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ προσέλαβε κλινική ψυχολόγο, η οποία μίλησε στη δίκη που γίνεται με την Άμπερ Χέρντ και δήλωσε πως η πρώην σύζυγος του Χολιγουντιανού ηθοποιού πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας.

Σύμφωνα με τον theguardian.com, η Δρ. Σάνον Κάρι δήλωσε πως η ηθοποιός πάσχει από οριακή διαταραχή προσωπικότητας και ιστριονική διαταραχή προσωπικότητας. «Μιμούνται στοιχεία της προσωπικότητας των ανθρώπων από τον περίγυρό τους. Τον τρόπο που ντύνονται. Τα ενδιαφέροντά τους. Τον τρόπο που μιλούν», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι όσοι πάσχουν από τις συγκεκριμένες διαταραχές, εμφανίζουν συναισθηματική αστάθεια και έχουν αυξημένη την ανάγκη να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του περίγυρού τους.

Επίσης, η κλινική ψυχολόγος Σάνον Κάρι τόνισε πως η Άμπερ Χέρντ πάσχει από μετατραυματικό στρες μετά το τέλος της σχέσης της με τον Τζόνι Ντεπ. Σύμφωνα με την ίδια, η ηθοποιός αισθανόταν τον φόβο της εγκατάλειψης και είπε ότι ένα άτομο σαν την Χερντ, είναι πιθανό να ελκυστικό στην αρχή μιας φιλίας ή μιας σχέσης, αλλά σύντομα «σαπίζει και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό».