Χιλιάδες ζευγάρια ανά τον κόσμο σκέφτηκαν να περάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία επίσκεψη στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Ένα ζευγάρι στη Βρετανία ήθελα να περάσει μια ρομαντική βραδιά αλλά στο… τσάμπα. Αφού πήγαν στο εστιατόριο Mill στο βόρειο Γιορκσάιρ και έκαναν έναν μεγάλο λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων μπουκαλιών κρασί, απλά… σηκώθηκαν και έφυγαν.

Έλα όμως που καθόντουσαν ακριβώς απέναντι από κάμερα ασφαλείας και είχαν καταγραφεί κανονικά τα πρόσωπά τους; Έτσι λοιπόν το «πιστόλι» των 180 λιρών (215 ευρώ) που έριξαν στο εστιατόριο δεν πέρασε ατιμώρητο.

Τι έκανε λοιπόν ο ιδιοκτήτης; Δημοσιοποίησε ένα έξυπνο και αυστηρό μήνυμα στο Facebook του εστιατορίου, λέγοντας πως αν ο λογαριασμός δεν είχε πληρωθεί μέχρι το απόγευμα της επόμενες μέρας, θα πήγαινε στην αστυνομία.

Εστιατόριο Mill στη Βρετανία

Το μήνυμα και η κατάληξη

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη του «The Mill», που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραφε: «Προς το υπέροχο ζευγάρι που έκανε έναν “βαρύ” λογαριασμό με φιλέτα και αστακό και πολλά μπουκάλια κρασί… Ενώ είμαστε σίγουροι ότι ήταν ένα ειλικρινές λάθος εκ μέρους σας που φύγατε χωρίς να πληρώσετε, παρακαλούμε να καταβάλλετε τον λογαριασμό σας μέχρι τις 16:00 η ώρα σήμερα. Καθόσασταν απέναντι από μια κάμερα ασφαλείας και τα πρόσωπά σας δεν γίνεται να έχουν καταγραφεί πιο καθαρά».

To the lovely couple that racked up a hefty bill consisting of fillet steak & lobster, numerous bottles of…

Posted by The Mill on Tuesday, February 15, 2022

Στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης επανήλθε με νέα ανάρτηση και ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός των 179,20 λιρών είχε πληρωθεί από μια ανώνυμη γυναίκα: «Ο λογαριασμός έχει πληρωθεί από μια ανώνυμη γυναίκα η οποία πιστεύεται ότι είναι η κοπέλα από το ζευγάρι. Ποιος είπε ότι ο ρομαντισμός πέθανε».

Last thing on this….. The bill has been paid by an anonymous female believed to be his girlfriend! ❤️Bless, who said romance is dead 🤣

Posted by The Mill on Tuesday, February 15, 2022
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.