Χαμός με πυροβολισμούς και τραυματισμούς στο Δυτικό Χόλιγουντ στις ΗΠΑ μετά από καβγά που ξέσπασε σε πάρτι που διοργανώθηκε για τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ. Τέσσερις άνθρωποι πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ράπερ Kodak.

Σύμφωνα με πηγές του CNN, το πάρτι έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο μετά από συναυλία του τραγουδιστή. Λίγες ώρες αργότερα ξέσπασε καβγάς με πολλούς εμπκλεκομένους, κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκαν και οι πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των καλεσμένων του Μπίμπερ.

Η αστυνομία αποκλείει γκανγκστερική επίθεση, ενώ στην συμπλοκή έλαβε μέρος και ο Kodak με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι του.

Ο Μπίμπερ τράπηκε σε φυγή μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς

Ο δικηγόρος Μπράντφορντ Κοέν δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram το Σάββατο για τον πυροβολισμό κοντά στο εστιατόριο The Nice Guy: «Υπήρξε μια απρόκλητη επίθεση σε ένα άτομο με το οποίο ήταν μαζί ο Kodak, όταν η ασφάλεια και ο ράπερ ήρθαν σε βοήθειά του, πυροβολήθηκαν από έναν άγνωστο δράστη. Ευτυχώς, όλα καταγράφηκαν σε βίντεο. Ο Kodak χτυπήθηκε στο πόδι, θα αναρρώσει πλήρως και είναι σε σταθερή κατάσταση», ανέφερε η δήλωση του Κοέν.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες είπε νωρίτερα ότι ένας καυγάς έλαβε χώρα γύρω στις 2:45 π.μ. στο 400 block της N La Cienega Boulevard. Η πηγή είπε στο CNN ότι ο Μπίμπερ βρισκόταν μέσα στο χώρο όταν έγινε το περιστατικό και αποφάσισε να φύγει μόλις έμαθε για τους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία είπε ότι υπήρξε «σωματική διαμάχη» μεταξύ πολλών ανθρώπων και πυροβολισμοί από έναν ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο.

Δύο από τα θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ τα άλλα δύο πήγαν με ίδια μέσα σε νοσοκομεία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ολόκληρο το βίντεο της συμπλοκής