Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία μετά τη στυγνή δολοφονία ενός δικηγόρου μέσα σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη. Ο 42χρονος Şafak Mahmutyazıcıoğlu ήταν σύζυγος τηλεπαρουσιάστριας και νομικός σύμβουλος της Μπεσίκτας. Οι αρχές της γειτονικής χώρας προχώρησαν στη σύλληψη 11 ατόμων για τη δολοφονία του 42χρονου δικηγόρου που έγινε στις 26 Ιανουαρίου.

Ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες μετά από 19 επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές, βρίσκονται και τα αδέρφια Kadir και Ali Yasak, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στους πυροβολισμούς κατά του δικηγόρου.

Τα αδέρφια είναι γνωστά στις τουρκικές αρχές καθώς τις έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν ενώ έχουν συλληφθεί για επιθέσεις.

Τα σοκαριστικά πλάνα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση – Προσοχή σκληρές εικόνες

Πλάνα από την κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου κατέγραψαν τις πρώτες στιγμές μετά την ένοπλη επίθεση σε βάρος του 42χρονου άνδρα καθώς και τη διαφυγή δύο εκ των συμμετεχόντων σε αυτή.

Ο άτυχος δικηγόρος έχασε τη ζωή του από την ακατάσχετη αιμορραγία που του προκάλεσε μια από τις σφαίρες που τον πέτυχε στη μηριαία αρτηρία.

Η σύζυγος του δικηγόρου, η γνωστή ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια στην Τουρκία, Ece Erken, δήλωσε την ικανοποίησή της για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.