Όλα του έρωτα δύσκολα. Αυτή η μικρή παραλλαγή του γνωστού ρητού «όλα του γάμου δύσκολα» αφορά τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Πολλές φορές ο έρωτας μας οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Ειδικά όταν βρισκόμαστε σε παιδική ηλικία το κριτήριο θολώνει εκ των πραγμάτων λόγω ηλικίας. Όταν στην εξίσωση μπουν και τα social media τότε έχουμε μία βόμβα στα χέρια μας.

Μια νεαρή χρήστης του TikTok ας πούμε παραδέχτηκε πώς η αγάπη την έκανε να χάσει το μυαλό της που μια φορά προσπάθησε να οργανώσει μια ψεύτικη απαγωγή!

Η Κιάρα Κέλογκ, από τις ΗΠΑ, θυμήθηκε τι έκανε όταν ήταν ακόμα μαθήτρια για να αναγκάσει τον τότε φίλο της να της απαντήσει στο FaceTime τον νεότερο εαυτό της και τι έκανε για να κάνει τον τότε φίλο της να της τηλεφωνήσει μέσω βίντεο.

Πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές στο (φυσικά) viral βίντεο

Η νεαρή δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok λέγοντας: «Όταν προσποιήθηκα τη δική μου απαγωγή στα 12 μου, ώστε ο φίλος μου να απαντήσει στο FaceTime». Στη συνέχεια, μοιράστηκε μια φωτογραφία της δεμένη σε μια καρέκλα με ένα ρούχο στο στόμα της.

Το βίντεό της έγινε viral με περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές, αφήνοντας τους θεατές να παραληρούν για τη «δραματική παράσταση».

Η TikToker αργότερα εξήγησε: «Ο φίλος μου με έδεσε σε μια καρέκλα και σκηνοθέτησε την κατάσταση ομηρίας… και πήραμε αργότερα το αγόρι μου στο FaceTime».

Έστειλαν ακόμη και ένα email στον φίλο της, επισυνάπτοντας τη φωτογραφία: «Αν θες ποτέ να τη δεις ξανά… Απάντησε στο FaceTime αργότερα… Ή αλλιώς…».

@chiarakellogg

Reply to @amanran69 #greenscreen #fyp my friend tied me to a chair and staged the hostage situation.. we FaceTimed later❤️

♬ Insane – Summer Walker

Το αγόρι, βέβαια, δεν τσίμπησε και της απάντησε: Είσαι τρελή!

Η Κιάρα και ο φίλος της συνέχισαν τη συζήτησή τους σε συνεχόμενα email και οι δύο μικροί απατεώνες προσποιήθηκαν ότι υπήρχε και κάποιος άλλος στην κουβέντα, γράφοντας: «Με λένε Ρολάντα! Είσαι τόσο καυτός!».

Το μικρό αγόρι που λάμβανε τα μέιλ φάνηκε να ανησυχεί σε κάποια στιγμή: «Τι έκανες με την Κιάρα;», ρώτησε. «Είναι δεμένη στην καρέκλα μου…» έγραψαν με το αγόρι να απαντά «Με τρομάζεις…».

Η TikToker ωστόσο δεν έγραψε αν είχε αίσιο τέλος το σχέδιό της και αν τελικά ο τρομοκρατημένος φίλος της απάντησε στο FaceTime.