Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ όταν ένα πίτμπουλ ξερίζωσε τα χέρια μιας μητέρας που φέρεται να προσπάθησε να σώσει τον 4χρονο γιο της από την επίθεση του σκύλου. Η γυναίκα τελικά έχασε τη ζωή της, λένε οι συγγενείς της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 35χρονη Heather Pingel δέχθηκε άγρια ​​επίθεση στο σπίτι της στο Bowler, βορειοδυτικά του Milwaukee, στις 8 Δεκεμβρίου.

Ο πατέρας του αγοριού «γύρισε σπίτι και τη βρήκε ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου. Είπε, «δεν έχω χέρια και πεθαίνω», είπε η αδελφή της, Shannon Pingel, στην Wausau Daily Herald.

Ο γιος της Heather βρέθηκε να κάθεται σε μια καρέκλα στην τραπεζαρία με αίμα να τρέχει από το πόδι του.

Ο γιος της 35χρονης έκανε 70 ράμματα στο πόδι

Η μητέρα δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε μια εβδομάδα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με την οικογένειά της, καθώς υπέστη νεφρική ανεπάρκεια και της είχαν ακρωτηριαστεί και τα δύο χέρια.

Ο γιος της 35χρονης Ντάμιον, έκανε 70 ράμματα στο πόδι του μετά το δάγκωμα του σκύλου.

Η οικογένειά της θεωρεί ότι ο σκύλος άρχισε να τη δαγκώνει όταν προσπάθησε να σώσει τον γιο της από την επίθεση. Όταν ο πατέρας του τραυματισμένου αγοριού, Bernarde, επέστρεψε στο σπίτι βρήκε το σκυλί να επιτίθεται στη μητέρα στο μπάνιο.

«Δεν ξέρουμε πόσο καιρό ήταν εκεί μέσα για να τον πολεμήσει», είπε η Shannon Pingel.

Ο Bernarde, ο οποίος επίσης δαγκώθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, είπε στους αστυνομικούς ότι τράβηξε το σκυλί από τον Πίνγκελ, τον έσυρε στην αυλή και τον πυροβόλησε.

Τα τραύματα της Pingel ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να δώσει στις αρχές πλήρη περιγραφή του τι συνέβη πριν πεθάνει. Μάλιστα ανέφερε ότι ο σκύλος είχε προηγουμένως δείξει σημάδια επιθετικότητας.