Η αλήθεια είναι πως πολλοί τα τελευταία χρόνια κάνουν λόγο για αδυναμία εξεύρεσης του σωστού συντρόφου, από την άλλη όλο και νέα δεδομένα για ποίκιλλες ερωτικές προτιμήσεις και σεξουαλικά φετίχ έρχονται στο φως…

Αυτά τα δύο ίσως συνετέλεσαν στον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ένας Αργεντίνος την Παρασκευή. Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας ο 58χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας σεξ με ένα σκιάχτρο, το οποίο είχε εξοπλίσει με ένα στραπόν 15 εκατοστών, ενώ του είχε φορέσει και μια μακριά περούκα αγνώστου χρώματος.

Όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί που βρήκαν το άψυχο σώμα του Rodolfo Moure δίπλα στο σκιάχτρο. «Αρχικά νομίζαμε ότι επρόκειτο για δύο πτώματα αλλά στη συνέχεια διαπιστώσαμε πως το ένα ήταν σκιάχτρο με περούκα και κραγιόν»

«Το σκιάχτρο ήταν ξαπλωμένο δίπλα στον νεκρό και φορούσε ένα στραπόν 15 εκατοστών. Το πτώμα δεν έφερε τραύματα ή σημάδια που να υποδεικνύουν ότι είχε υποστεί βία, γι’ αυτό και οι αρμόδιοι εκτιμούν πως πέθανε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης».

Παρόλα αυτά τα αίτια του θανάτου αναμένεται να επιβεβαιώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Πάντως οι γείτονες του εκλιπόντος έκαναν λόγο για έναν ιδιαίτερα μοναχικό άνθρωπο.