Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πήγε στο προγραμματισμένο του ραντεβού με τον οδοντίατρό του. Κάθισε στην καρέκλα του γιατρού όταν κατάλαβε ότι η μέρα θα ήταν λίγο πιο περίπλοκη από από το απλό σφράγισμα που είχε φανταστεί.

Το δραματικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο αστυνομικός εξουδετερώνει δύο επίδοξους οπλισμένους κακοποιούς ενώ βρισκόταν εν μέσω οδοντιατρικού ελέγχου.

Πρώτα εξουδετερώθηκε ο ένας και μετά ο άλλος

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά από το Globo.com, ο άγνωστος Βραζιλιάνος αστυνομικός φαίνεται σε πλάνα από κάμερα ασφαλείας να εξετάζεται από τον οδοντίατρο, όταν ένοπλοι ληστές φαίνονται να αναγκάζουν ασθενείς και υπαλλήλους του οδοντιατρείου να μπουν στο δωμάτιο υπό την απειλή μαχαιριού.

Ο 46χρονος αστυνομικός, μέλος της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας της Βραζιλίας, φαίνεται να σηκώνεται από την καρέκλα με τα χέρια ψηλά και να πέφτει στο έδαφος στην πόλη Ceilandia.

Όταν ένας από τους κλέφτες πηγαίνει να ελέγξει τον αστυνομικό και να ψάξει τις τσέπες του, εκείνος γυρίζει απότομα και παλεύει με τον ύποπτο. Εν τέλει καταφέρνει να τον ρίξει στο έδαφος, κρατώντας τον υπό την απειλή του όπλου.

Στη συνέχεια, ένας δεύτερος άνδρας μπαίνει στο δωμάτιο του αξιωματικού, αλλά επίσης εξουδετερώνεται από τον αστυνομικό ο οποίος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε. Τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο ύποπτοι οι οποίοι ήταν 19 ετών